iltasyazilim
FD Üye
V9 Nasıl Silinir? Resimli Anlatım
Navigasyon sitelerden biri olan V9 yüklediğiniz bir başvuru formu yada oyun ile siz farkında olmadan bilgisayarınıza yerleşir Bir çeşitlilik virüz yazılımı olan bu program arama motorunuzun esas sayfasını ele geçirir ve arama motorunu açtığınızda karşınıza V9'un ana sayfası çıkar Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz ve V9 web portalından kurtulmak istiyorsanız aşağıdakileri uygulayın:
V9 Nasıl Silinir?
Öncelikle V9 hangi arama motoruna sızdıysa masaüstünüzdeki o arama motorunun kısayoluna sağ tıklayın (Ben firefox'da gösterdim diğerleri çin de benzer işlemi yapabilirisniz)
Özelllikler deyin
Açılan pencerede niyet bölümünde yer alan firefox exe'den sonraki kısmı ayrıntılarıyla silin
Sonuçtaki manzara yukarıdaki gibi olacak Kasıt kısmında V9com yazmayacak
Uygula deyin ve çıkın
Sorununuz düzelecektir
V9'u kaldırmanın 2 yolu ise:
tarayıcınıza sağ tıklayın ve yine özellikler deyin
hedef bul seçeneğini işaretleyin
Karşınıza aşağıdaki pencere çıkacak
TABLE
TABLE
Bu pencerede tarayıcınızın ismi koyu renklli gösterilir
ona sağ tıklayın ve yolla diyerek masaüstüne kısayol olarak gönderin
TABLE
TABLE
Ardından Eski kısayolunuzu silince sorun düzelecektir
Düzelmezse aşağıdaki bölümden açıklama yaparak şikayetinizi bildirebilirsiniz *
Navigasyon sitelerden biri olan V9 yüklediğiniz bir başvuru formu yada oyun ile siz farkında olmadan bilgisayarınıza yerleşir Bir çeşitlilik virüz yazılımı olan bu program arama motorunuzun esas sayfasını ele geçirir ve arama motorunu açtığınızda karşınıza V9'un ana sayfası çıkar Siz de bu sorundan şikayetçiyseniz ve V9 web portalından kurtulmak istiyorsanız aşağıdakileri uygulayın:
V9 Nasıl Silinir?
Öncelikle V9 hangi arama motoruna sızdıysa masaüstünüzdeki o arama motorunun kısayoluna sağ tıklayın (Ben firefox'da gösterdim diğerleri çin de benzer işlemi yapabilirisniz)
Özelllikler deyin
Açılan pencerede niyet bölümünde yer alan firefox exe'den sonraki kısmı ayrıntılarıyla silin
Sonuçtaki manzara yukarıdaki gibi olacak Kasıt kısmında V9com yazmayacak
Uygula deyin ve çıkın
Sorununuz düzelecektir
V9'u kaldırmanın 2 yolu ise:
tarayıcınıza sağ tıklayın ve yine özellikler deyin
hedef bul seçeneğini işaretleyin
Karşınıza aşağıdaki pencere çıkacak
TABLE
TABLE
Bu pencerede tarayıcınızın ismi koyu renklli gösterilir
ona sağ tıklayın ve yolla diyerek masaüstüne kısayol olarak gönderin
TABLE