Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm Diziye Dönecek mi????

Vahide Gördüm Diziye Dönecek mi????
0
55

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Vahide Gördüm Diziye Dönecek mi???? Mayıs ayı sonunda son iki bölümde oynamayı düşünüyorum1549263822 1549263822 vahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591cvahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591cvahidegordumdiziyedonecekmi5c57e3d32591c Meme kanseriyle uğraş eden ünlü oyuncu Vahide Gördüm, kemoterapi tedavisini yaklaşık 45 hafta önce tamamladığını belirterek, 30 gün sürecek radyoterapiye başladığını söyledi Hastalık sürecinde halkın dualarıyla, sevgisiyle her zaman yanına olduğunu gösteren ünlü oyuncu, mayıs sonu ve haziran başında rahatsızlık öncesi rol aldığı televizyon dizisinin (Adını Feriha Koydum) son iki bölümünde oynamayı planladığını söyledi Bursa Kent Konseyi Sıhhat Alıştırma Grubu tarafından Kanser Haftası etkinlikleri zarfında 'Kanserden Korkma' sloganıyla düzenlenen panele katılan meşhur oyuncu Vahide Gördüm, gazetecilere açıklamalarda bulundu Sağlığının gayet iyi olduğunun altını çizen Gördüm, meme kanserine yakalanan kadınlara ?korkmayın' mesajı verdi Hastalık sürecinde halkın dualarıyla kendisine yardım verdiğini anlatan meşhur oyuncu şunları söyledi: Yani doğaüstü şeyler yaşadım Halkın desteği ölümsüz oldu Sevgi, şefkat, dua Onlara çok teşekkür ederim Altı ay baştan başa hiç kimse yalnız bırakmadı Mektuplarıyla hep yanımdaydı onlar Cana Yakın ve güzel bir halkımız var Diğer şey beklemek olası değil Halkımız sadece bana yok diğer hastalara da mutlaka sahip çıkacaktır Hastalıktan korkmayın Ne olduğunu belirleyin, onun üstüne gitmek gerekir dehşet daha da büyük şeylere sebep oluyordedi RADYOTERAPİYE BAŞLADIMKemoterapi tedavisini tamamladığını ve radyoterapiye başladığını belirten Gördüm, hastalıktan korkmanın tedaviyi olumsuz etkilediğini açıklama ederek, hemen sağlığım gayet iyi Hastalıktan korkmamak lüzum Moralimi bozmadım, fazla şükür atlattık Bunu kabullenip nasıl hallederim diye düşündüm Ben hastalığı kabullendim, ama mücadele ettim Benim durumum erken teşhis değildi Azıcık kendimi ihmal ettim Kendime iyi bakmamam benim hatamdı Bu hatadan nedeniyle bu değin çektim Daha önce olsaydı daha basit atlatırdım Geçti, gitti Ana olan önümüzdeki yeni günler, yeni yıllardedi DİZİYE DÖNÜYORUM Bir televizyon kanalında yayınlanan dizideki (Adını Feriha Koydum) rolüne dönüp dönmeyeceği sorulan Vahide Gördüm, İnşallah Diziye dönmek istiyorum Radyoterapi boyunca gidemem Radyoterapi bittikten sonradan, mayıs ayı sonu ve haziran başında son 12 bölüme gideceğim tabi ki inşallahdiye konuştu Salona alkışlar eşliğinde giren Gördüm, bir grup gencin ?kanserden korkmuyoruz' yazılmış tişörtlerini görür görmez gençleri tebrik etti  

858,498Konular
982,048Mesajlar
30,026Kullanıcılar
ichramalllSon üye
Üst Alt