Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi...

Hoş geldin! iskra tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi...
0
85

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi Sette duygusal anlar “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi Vakit kaybetmeden tedaviye başlayan Gördüm, diziye mola kararı aldı ve kemoterapi sebebiyle dökülen saçlarını da çekilen son sahnesinin ardından sette tamamen kestirdi 1548648052 1548648052 vahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78e72d9vahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78e72d9 vahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78e72d9 ​İşimden bambaşka kalmayacağım Dizi ekibi, Vahide Gördüm’ü saçları kesilirken ağlayarak izledi Hissi anların yaşandığı sette bir hitabe yapan oyuncu, arkadaşlarına iyileşir iyileşmez aralarına döneceğini söyledi: “Hiçbir vakit işimden öbür kalmayacağım Ruhum da, elim de bu işin içinde olacak Gördüm’ün dizide canlandırdığı Zehra karakteri, program metni gereği köye gönderilecek Göğüs kanserinden hayatını kaybeden bir kadını oynayacağı “Ayhan Bayan filminin çekimleri de bir süreliğine ertelenecek Kızım etkileniyor Vahide Gördüm, hastalığıyla gündeme varmak istemediğini söyledi: “17 yaşında bir kızım var ve o fazla etkileniyor Bu konuda fazla hassasız Ünlü sanatçının eşi Altan Gördüm de “Kansere yakalanan çoğu insan var Şükür fakat bizim tedavi imkanımız var, uğraş ediyoruz Eşim de çok enerjik bir bayan Hasta olmadan ‘hastayım’ diyen insanların olduğu bir ülkede bu konuda konuşmayı tercih etmiyoruz dedi 1548648052 1548648052 vahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78ed1fcvahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78ed1fc vahidegordumkemoterapinedeniyledokulmeyebaslayansaclarinikestirdi5c4e7e78ed1fc ​  

858,505Konular
982,720Mesajlar
33,057Kullanıcılar
yaramaz61Son üye
Üst Alt