Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
vahide gördüm boyu kaç
Başarılı oyuncu Vahide Gördüm
vahide gördüm boyu
Vahide Gördüm boyu 178
Vahide Perçin 13 Haziran 1965 doğumludur başarılı oyuncu Vahide gördüm tiyatro, film ve dizi oyuncusudur Vahide Perçin İzmir'de, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir
*
Vahide Gördüm biyografi
Vahide Gördüm hakkında veri
Vahide Gördüm filmleri
Vahide Gördüm oynadığı diziler
Vahide Gördüm Hakkında
Vahide Gördüm biyografisi
Vahide Gördüm 13 Haziran 1965, İzmir doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur
Hayatı
Vahide Gördüm İzmirli, Yunanistan'dan göç...
Vahide Gördüm fotoları
Bir İstanbul Masalı isimli dizide Kozan Ailesinin annesi rolüyle çıktı karşımıza ardından böylece fazla dizide asistan kadın oyuncu olarak görüldü Annem dizisinde hayata sıkı sıkı sarılan ayrıldığı eşine hala aşık bir anneyi canlandırdı
Gerçek bir oyuncu, reel bir...
Vahide Gördüm Hakkında Data
13 Haziran 1965 doğumlu Vahide Gördüm o zamanki adıyla Vahide Perçin Yunan göçmeni bir ailenin kızı Daha fazla Levantenlerin oturduğu bir sokakta Rum kültürüyle yoğrularak büyür Baba kamyon şoförü anne ev kadını Kadınların her zaman beraber yemek yemek pişirdiği...
Vahide Gördüm Bundan Böyle Vahide Perçin! vahide gördüm vehide perçin Sevgili melekler, Muhtşem Yüzyıl'daki Hürrem rolü için seçilen ve sezon finalinde birincil sınavını veren Vahide Gördüm eski soyadına geri döndü, ünlü oyuncuyu bundan böyle Vahide Perçin olarak bileceğiz Dizinin...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.