Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vahide Gördüm Resimleri

Vahide Gördüm Resimleri

Similar threads

vahide gördüm boyu kaç Başarılı oyuncu Vahide Gördüm vahide gördüm boyu Vahide Gördüm boyu 178 Vahide Perçin 13 Haziran 1965 doğumludur başarılı oyuncu Vahide gördüm tiyatro, film ve dizi oyuncusudur Vahide Perçin İzmir'de, Yunanistan göçmeni bir ailenin kızı olarak dünyaya gelmiştir *
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Vahide Gördüm biyografi Vahide Gördüm hakkında veri Vahide Gördüm filmleri Vahide Gördüm oynadığı diziler Vahide Gördüm Hakkında Vahide Gördüm biyografisi Vahide Gördüm 13 Haziran 1965, İzmir doğumlu Türk sinema ve dizi oyuncusudur Hayatı Vahide Gördüm İzmirli, Yunanistan'dan göç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Vahide Gördüm fotoları Bir İstanbul Masalı isimli dizide Kozan Ailesinin annesi rolüyle çıktı karşımıza ardından böylece fazla dizide asistan kadın oyuncu olarak görüldü Annem dizisinde hayata sıkı sıkı sarılan ayrıldığı eşine hala aşık bir anneyi canlandırdı Gerçek bir oyuncu, reel bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
Vahide Gördüm Hakkında Data 13 Haziran 1965 doğumlu Vahide Gördüm o zamanki adıyla Vahide Perçin Yunan göçmeni bir ailenin kızı Daha fazla Levantenlerin oturduğu bir sokakta Rum kültürüyle yoğrularak büyür Baba kamyon şoförü anne ev kadını Kadınların her zaman beraber yemek yemek pişirdiği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Vahide Gördüm Bundan Böyle Vahide Perçin! vahide gördüm vehide perçin Sevgili melekler, Muhtşem Yüzyıl'daki Hürrem rolü için seçilen ve sezon finalinde birincil sınavını veren Vahide Gördüm eski soyadına geri döndü, ünlü oyuncuyu bundan böyle Vahide Perçin olarak bileceğiz Dizinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
858,477Konular
981,295Mesajlar
29,562Kullanıcılar
omaromarcanSon üye
Üst Alt