Vahide Gördüm saçsız kel halinin fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm saçsız fotoları vahide gördüm kemoterapi vahide gördüm kanser fotoları ve haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisinden tedavisi için ara veren başarılı usta oyuncu Vahide Gördüm bildiğiniz üzere kansere yakalanmıştı Melek'lerim Meme kanseri tedavisi için kemoterapi gören Vahide Gördüm kel haliyle moral depo etme için ailesiyle birlikte yemeğe çıkmış ve objektiflere bakın nasıl yakalanmış Vahide Gördüm saçları ile alaka çeken bir kadındı ama Vahide Gördüm kel haliylede çok güzel kendimce Allah şifa versin diyor ve haberin detaylarına geçiyoruz Melek'ler 1548646779 1548646779 vahidegordumsacsizkelhalininfotolari5c4e797fa2819vahidegordumsacsizkelhalininfotolari5c4e797fa2819 vahidegordumsacsizkelhalininfotolari5c4e797fa2819 Meme kanseri tedavisini sürdüren Vahide Gördüm, eşi ve çocuğuyla yemeğe çıkarak moral depoladı Oyuncu, “Her şeyin düzeleceğine inanıyorum dedi ‘Adını Feriha Koydum’ dizisinin geçen hafta yayınlanan bölümünde rol icabı köye uğurlanan Vahide Gördüm, çekim sonrasında saçlarını set kuaförüne kazıtmıştı Bütün ekibin gözyaşlarına boğulduğu bu sahneden sonra Gördüm, kemoterapiye başladı Önceki akşam da öncelikle eşi Altan Gördüm ve kızıyla dıştan yemeğe çıktı oyuncu Etiler’deki mekanda görüntülenen Gördüm, güleryüzlü tavrıyla gazetecileri kırmayarak ayaküstü soruları yanıtladı Gördüm, “Ailemle birlikte oluşum bana sevinç veriyor, her şeyin düzeleceğine inanıyorum En kısa sürede bu durumu atlatıp kaldığım yerden devam edeceğim dedi Altan Gördüm de, “Her şey hoş olacak inşallah diyerek eşini destekledi (Uyruk)