Vahide Gördüm ve Altan Gördüm Yeni Bir Projede Birliktele vahide gördüm haberleri vahide gördüm altan gördüm Sevgili melekler, geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran iki meşhur oyuncu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm yeni bir proje için baştan bir araya geliyorlar 22 yıllık evliliklerine gürültüsüz sedasız noktayı koyan iki meşhur oyuncu bir dizi projesi için birlikte olacaklar 1548622166 1548622166 vahidegordumvealtangordumyenibirprojedebirliktele5c4e195a5a43cvahidegordumvealtangordumyenibirprojedebirliktele5c4e195a5a43c vahidegordumvealtangordumyenibirprojedebirliktele5c4e195a5a43c Oyuncu Altan Gördüm, geçtiğimiz gün Asmalımescitteki bir yemek yemek davetine katıldı Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gördüm, yakında yeni projelerle seyirci karşısına çıkacağını söyledi Oyuncu, sürpriz planlarını da açıkladı Bir dizinin yapımcılığını üstleneceğini gösteren Gördüm, oyuncu kadrosunda geçtiğimiz aylarda boşandığı eski eşi Vahide Gördümün de yer alacağını söyledi: Yakında Vahidenin de rol alacağı bir semt dizisi çekeceğiz Sanatçı, boşandıktan sonradan nasıl arkadaş kalabildikleri sorusuna ise Hürmet ve sevgi varsa, başka bir şey aramanıza gerek yok arkadaşlar yanıtını verdi