Vahide Gördüm'e Twitterdan Tepkiler Yağıyor! vahide gördüm yeni hürrem mükemmel asır yeni hürrem vahide gördüm Sevgili melekler, Muhteşem Yüzyıl'ın sezin finalinde Hürrem rolünde Vahide Gördüm'ün rol almasının arkasında sosyal paylaşım ağları tepki mesajları ile doldu taştı İşte meşhur isimlerden yeni Hürrem'e tepkiler 1549276666 1549276666 vahidegordumetwitterdantepkileryagiyor5c5815fec27favahidegordumetwitterdantepkileryagiyor5c5815fec27favahidegordumetwitterdantepkileryagiyor5c5815fec27fa İbrahim Tatlıses: Yani DERHAL Hürrem oldu mu? Fırat'ı çekerken bazı şartların değişmesi yaptım fakat seyirciyi aptal yerine koymadım AYIPTIR Demet Akalın: Hürremimin ülkeyi terk edişinin 1 ayı ahhhh Meryem ahh yapmayacaktın bunu bize Vallaaaa iyileş gel kurban olayım bırak şu inadı Meryemmmmmmmmm bu acıyı bize yaşattın yaaa affetmeyeceğiz seni ! Olmadı, olamazdı zaten biliyorduk! Melek Baykal: Sevgili Vahide Gördüm lütfen kulaklarını kapa Önüne bak Bizim insanımız basit adam harcar Yolun açık olsun Erol Köse: Hürremsiz (Meryem Uzerli) Muhteşem Yüzyıl ölü lepistes balık, gazı kaçmış kola gibi Yeni Postmenapoz HÜRREM Vahide Gördüm bütün fiyasko, Kanuninin annesi yaşında, inandırıcı yok ah Meryem Uzerli ah! Abla sen Sülümanın annesi, haydi olmadı ablası olmuşun yahu! Hilal Cebeci: Böyle Hürrem olur mu yaaa bir tanecik dizim vardı onunda içine ettiniz ne alaka? Ayıp yani Onur Akay: O role yakışan tek oyuncu Meryem Uzerli Reytingleri bu derece yüksek bir diziye yazık ettiler Cenk Eren: Kimse vazgeçilmez değildir, buyurun fotoğraf da bile nasıl doldurmuş Hürrem rolünü Vahide Gördüm büyük oyuncu Yeliz Yeşilmen: Yazık oldu bu güzel yapıta, diziye kendimce bitirsinler diziyi final yapsınlar! Seda Üren: Vahide Gördüm sadece Hürrem yok, Vahide Perçin de olmuş kendimce Vahide Perçin içten cast! Seyhan Erdağ: Üzgünüm Fazla severim Vahide Ablamı Ama olmamış Olmayan Vahide Gördüm yok ancak; kim gelseydi olmayacaktı Sacit Aslan: Bu nasıl Hürrem? Bu olsa olsa, Alaca karanlık kuşağıolur Keşke Meryem Uzerli'nin giydiği elbiseleri oynatsaydın Timur bey