Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vahide Gördüm'ün Eski Eşi Altan Gördüm de Kansere Yakalandı!

Vahide Gördüm'ün Eski Eşi Altan Gördüm de Kansere Yakalandı!
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Vahide Gördüm'ün Eski Eşi Altan Gördüm de Kansere Yakalandı! altan gördüm, altan gördüm hastalığı, vahide gördüm Sevgili melekler, iki yıl önce göğüs kanserine yakalanan ve uygulanan tedaviyle bu illetten klurtulan oyuncu Vahide Perçin'in boşandığı eşi Altan Gördüm de kansere yakalandı Altan Gördüm'ün sol göz kapağında çıkan et beni görünümlü kiste yapılan birincil tetkikler sonunda deri kanseri teşhisi konuldu Dün ameliyat edilen Gördüm, şu açıklamayı yaptı: Şu lahza için diziye devam edip etmeyeceğim belirlenmiş değil Her şey bundan daha sonra netleşecek 17501 17501 vahidegordumuneskiesialtangordumdekansereyakalandi5c4de9291cad3vahidegordumuneskiesialtangordumdekansereyakalandi5c4de9291cad3 203 300 altangordumjpg17501 Vahide Gördüm'ün Eski Eşi Altan Gördüm de Kansere Yakalandı! altangordumjpg17501 Vahide Gördüm'ün Eski Eşi Altan Gördüm de Kansere Yakalandı!  

Similar threads

Vahide Gördüm kanser mi vahide gördüm kanser göğüs kanseri kansermi oldu sıhhat haberleri burada arkadaşlar Adını Feriha Koydum dizisi ve geçmişte Annem adlı dizi ile başarılı oyunculuğuyla izleyiciyi kendisine hayran bırakan Vahide Gördüm kanser riski taşıyor Melek'lerim Vahide Gördüm...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Vahide Gördüm Altan Gördüm Çifti Boşanacak mı ? Vahide Gördüm boşanıyor mu Vahide Gördüm ile Altan Gördüm boşanacaklar mı Geçen yıl Adını Feriha Koydum dizisinde rol alırken meme kanserine yakalanan Vahide Gördüm cephesinden üzücü bir haber geldi melekler Söylentilere göre çift...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Vahide Gördüm ve Altan Gördüm Yeni Bir Projede Birliktele vahide gördüm haberleri vahide gördüm altan gördüm Sevgili melekler, geçtiğimiz aylarda yollarını ayıran iki meşhur oyuncu Vahide Gördüm ve Altan Gördüm yeni bir proje için baştan bir araya geliyorlar 22 yıllık evliliklerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Vahide Gördüm, kemoterapi nedeniyle dökülmeye başlayan saçlarını kestirdi Sette duygusal anlar “Adını Feriha Koydum dizisinin başrol oyuncusu Vahide Gördüm’e 20 Eylül’de göğüs kanseri teşhisi kondu Ünlü oyuncunun hastalığın üçüncü evresinde olduğu ve kanserin lenflere sıçradığı belirlendi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Vahide Gördüm diziden ayrılıyor mu Vahide Gördüm diziden niçin ayrıldı Vahide Gördümün hastalığı ne Vahide Gördüm kanser mi Sinema ve Dizi dünyasının en başarılı bayan oyuncularından biri kendimce Vahide Gördüm Dikkatleri başlangıçta Bir İstanbul Masalı dizisiyle çeken Vahide Gördüm son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
858,478Konular
981,309Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt