Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

vaio dvd-rw hatasi icin acil yardim!

vaio dvd-rw hatasi icin acil yardim!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
herkese merhaba forumlarla pek alakam yoktur, umarim dogru yere acmisimdir konuyu; herhangi bir yanlis yaparsam mazur gorursunuz umarim

benim vaio vgn fs315m model laptop'im var sony'nin updater'ini kullanarak, onun yonlendirmelerini takip ederek bircok update ile birlikte dvd rw'in da firmware'ini update ettim butun yonergeleri basariyla yerine getirdim, firmware programi da update isleminin sonunda basariyla tamamladigimi soyledi birkac gun sonra ben tekrar update var mi diye kontrol ettim sony'nin sitesinde, dvd rw icin gerekli olan firmware update'i indirdigim, ancak kurmadigima dair bir tespit oldugunu gordum allah allahdedim ve firmware'i update eden programi tekrar calistirdim birkac saniye sonra bu program bana, zaten gerekli guncellestirmenin yapilmis oldugunu yazdi fakat site, yine de update'i bilgisayara indirdigimi ama kurmadigimi tespit ettigini soylemekte israr etti bu aklimizin bir kosesinde dursun simdilik

dun de bir dvd yazmak istedim bilumum programdan hata alarak bos dvd'lerim eject edildi misal deepburner su hatayi verdi: writer error illegal request (invalid address for write)

baska bos dvd'lerle de, cd'lerle de denedim ama sonuc ayni yazmiyor windows'u kullanayim dedim, dragdrop metoduyla bir dosyayi bos dvd'nin icine biraktigimda, windows encountered a problem when trying to copy this file what do you want windows to do?seklinde bir hata verdi retry'ye tikladim, yine aynisini dedi isin icinden cikamadim anlayacaginiz

vaio laptop'lar matshita marka dvd rom kullaniyor benim dvdrw'in tam modeli ise matshita UJ840D firmware surumu ise 103 isin ilginci, firmware update'imden sonra da dvd yazdim gayet basarili bir sekilde herhangi bir sorun yoktu birden ne oldu da boyle oldu anlayamadim firmware hadisesini anlatmamin bir sebebi de geri alamamam, yani bana ilk geldigi zamanki haline cevirememem eger bu mumkunse, nasil yapildigini soylerseniz sevinirim geri alabilirsem, en azindan sorunun firmware ile alakali olup olmadigini anlamis olurum

butun bunlar dogrultusunda vakit ayirip ilgilenirseniz sevinirim yardimlarinizda benim yeni baslayan bir kullanici olmadigimi goz onune alirsaniz da, hem siz, hem ben, vakitten kazanmis oluruz yani ilk akliniza gelen seyi denemisimdir muhtemelen

ekstra bir bilgiye ihtiyaciniz olursa, hemen cevaplayabilirim simdiden tesekkurler