Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

VakıfBank'ın Başarılı Oyuncusu Zehra Güneş'ten Melis Sezen Göndermeli Şampiyonluk Paylaşımı

VakıfBank'ın Başarılı Oyuncusu Zehra Güneş'ten Melis Sezen Göndermeli Şampiyonluk Paylaşımı
0
47

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
s-2917b9820669adfb66834264b6d873096697dbcb.jpg

FIVB Bayanlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda İtalya temsilcisi Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ederek 4'üncü defa dünya şampiyon olan VakıfBank'ın başarılı oyuncusu Zehra Güneş, 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde konuşmasıyla gündem olan Melis Sezen'e gönderme yaptı.

Melis Sezen'in 47. Altın Kelebek Ödülleri'nde söylediği "Bunu tutuyorum zira elimde şu an" cümlesi geçtiğimiz haftalarda toplumsal medyada hayli konuşulmuştu.

Birçok ünlü isim üzere Ebrar Karakurt da Melis Sezen'in bu kelamlarına gönderme yapmıştı. Instagram hesabından ''Bunu giyiyorum zira üstümde'' ve ''Bakıyorum zira gözüm var'' notunu düştüğü fotoğraflarını paylaşmıştı.

FIVB Bayanlar Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda İtalya temsilcisi Imoco Conegliano'yu 3-2 mağlup ederek 4'üncü defa dünya şampiyon olan VakıfBank'ın oyuncusu voleybolcu Zehra Güneş de Sezen'in o meşhur kelamlarıyla paylaşım yaptı.

Güneş, Twitter hesabından "Tutuyorum zira elimde şu an" yazarak şampiyonluğu kutladı.

858,543Konular
981,899Mesajlar
32,556Kullanıcılar
CareamSon üye
Üst Alt