iltasyazilim
FD Üye
Kuşbaşı dana eti yarım kilo kuşbaşı dana eti 3 tane yeşil biber 1 tane kırmızı biber 1 tane patlıcan 1 çay bardağı kuş üzümü 1 çay bardagğı fıstık Pirinç Kuru fasulye Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Öncelikle soğanları kavurup etimizi koyuyoruz ve tencerenin kapağını kapatarak 10 dk su katmadan pişiyoruz ,salça ve fasulyesini koyarak kuru fasulyemizi pişiriyoruz, başka bir tencerede miktarı isteğe göre et kavurmasını hazırlıyoruz ,pişmeye yakın 1 çay bardağı zeytinyağı dökerek tamamlıyoruz pilavı da günlük pilavımız gibi pişiriyoruz ve tepside isteğinize göre görsel hazırlıyoruz ,patlıcan ve kırmızı biberleri közleyerek ben kenarlarına koydum yeşil biberleri de üzerlerine koydum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Öncelikle soğanları kavurup etimizi koyuyoruz ve tencerenin kapağını kapatarak 10 dk su katmadan pişiyoruz ,salça ve fasulyesini koyarak kuru fasulyemizi pişiriyoruz, başka bir tencerede miktarı isteğe göre et kavurmasını hazırlıyoruz ,pişmeye yakın 1 çay bardağı zeytinyağı dökerek tamamlıyoruz pilavı da günlük pilavımız gibi pişiriyoruz ve tepside isteğinize göre görsel hazırlıyoruz ,patlıcan ve kırmızı biberleri közleyerek ben kenarlarına koydum yeşil biberleri de üzerlerine koydum
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız