Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vali Kebabı

Vali Kebabı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kuşbaşı dana eti yarım kilo kuşbaşı dana eti 3 tane yeşil biber 1 tane kırmızı biber 1 tane patlıcan 1 çay bardağı kuş üzümü 1 çay bardagğı fıstık Pirinç Kuru fasulye Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Öncelikle soğanları kavurup etimizi koyuyoruz ve tencerenin kapağını kapatarak 10 dk su katmadan pişiyoruz ,salça ve fasulyesini koyarak kuru fasulyemizi pişiriyoruz, başka bir tencerede miktarı isteğe göre et kavurmasını hazırlıyoruz ,pişmeye yakın 1 çay bardağı zeytinyağı dökerek tamamlıyoruz pilavı da günlük pilavımız gibi pişiriyoruz ve tepside isteğinize göre görsel hazırlıyoruz ,patlıcan ve kırmızı biberleri közleyerek ben kenarlarına koydum yeşil biberleri de üzerlerine koydum

Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız

Similar threads

3 patlıcan 3 domates 3 soğan 3 biber 200 gr dana kuşbaşı 1 tatlı kaşığı tereyağı 2 tatlı kaşığı sıvı yağ Toz kişniş ya da Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız kimyon Yarım çay bardağı su Bir tutam maydanoz Karabiber Tuz Domates, biber, patlıcan (birkaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
4 adet patlıcan(orta boyda olacak ) 2 adet kuru soğan(iri doğranmış şekilde) 250 gr kuşbaşı dana eti 2 adet yeşil biber(küçük doğranacak) 1 adet domates(kabuğu soyulup küçük doğranacak) 1 tatlı kaşığı vatan biber salçası 1 çay kaşığı tuz karabiber toz tatlı biber 1 tutam ince kıyım maydanoz 1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
1 kilo kıyma 3 4 tane patates 3 4 patlıcan İsteğe bağlı kaşar ben kullanmadım Salça Su Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız Değerli arkadaşlarım Size müthiş bir tarif vereceğim Hadi başlayalım Patlıcan ,patates ve kıymayı sırasıyla üst üste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
750 gram kuşbaşı kuzu eti orta boy doğranmış 1 paket mantar 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 tane irice soğan 2 adet orta boy domates 3 adet yeşil sivri biber 3 diş sarımsak Tuz Kırmızı toz biber Kekik Arzuya göre çok az salça 1 tatlı kaşığı limon suyu Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
Malzemeler 500 gr kuşbaşı dana eti (tercih sizin) 3 patetes 3 patlıcan 2 havuç 2 biber 1 iri soğan 2 diş sarımsak Sıvı yağ Tuz, kekik, karabiber Sosu için: 2 yumurta sarısı 1 bardak un 1 bardak yoğurt(süzme varsa yoksa normal yoğurdun suyunu süzüp kullanın ben öyle yaptım) Et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,478Konular
981,349Mesajlar
29,575Kullanıcılar
addaxSon üye
Üst Alt