Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Valide Sultan Nebahat Çehre'den bomba açıklamalar!

Valide Sultan Nebahat Çehre'den bomba açıklamalar!
0
56

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Valide Sultan Nebahat Çehre'den bomba talimatlar! nebahat çehre valide sultan, nebahat çehre, haberleri, Aşkı Memnu dizisinde ki başarılı oyunculuğu ve yaşına karşın büyüleyen güzelliği ile beğeni toplayan ve şimdiler de Müthiş Yüzyıl'da Valide Sultan olan Nebahat Çehre'den olay yaratan açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz Melek'ler! 1545052 1545052 validesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd6811386bvalidesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd6811386b validesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd6811386b '3045 yaş arası gençler beni beğeniyor lakin' Sizi herkes fazla hoş buluyor Siz kendinizi beğeniyor musunuz? Ben kendimi hiçbir süre güzel bulmadım ancak Müsabakada kazanınca da şaşkınlık etmiştim Gelişmemiş, patates gibi bir kız Fakat belim 49 santimdi Vücudum orantılıydı Ben kendimi insan olarak seviyorum Dostlarımın bana verdiği, benim onlara verdiğim değerle kendimi güzel buluyorum Fazla mütevazısınız lakin sizden 30 yaş minik gençler, sizle evlenebileceğini söylüyor Hiç böyle teklifler alıyor musunuz? İlginçtir beni 3045 yaş arası gençler fazla beğeniyor Ama ben o defterleri çoktan kapattım 15 yıldır kimseyle çıkmıyorum Serüven yaşamak istemiyorum, izaç istemiyorum Fakat cümbür cemaat yanına biriyle yaşlanmak istemez mi? İster tabii Sonuçta iyi bir dost olabilirdi bana Bir yemeğe çıkardık, tiyatroya giderdik İnsan zaman zaman buna gereklilik duyabiliyor Ama sırf bunları olabilmek için biriyle birlikte olamam Mutlaka karşımdaki kişiye şehvetli bir şey hissetmeliyim Inşa meselesi Bana dünyaları verseler, istemediğim hiçbir şeyi yaptıramazlar Dünyanın en zengin adamı gelse, eğer beni heyecanlandırmıyorsa suratına bakmam 1545052 1545052 validesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd681185aavalidesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd681185aa validesultannebahatcehredenbombaaciklamalar5c4dd681185aa Peki 15 yıl boyunca sizi heyecanlandıran kimse çıkmadı mı? Hiç çıkmadı Çok gerçekçi bir kadınım Benim yaşımda olacak, bekar olacak, belli bir zekaya, kişiliğe sahip olacak Sizin zevkinize göre “dahası yakışıklı olacak nasıl olursa olsun id E yakışıklı adam severim Lakin içi boşsa, on dakika daha sonra nasıl kaçacağımı bilemem Aynı şeyleri yapmaktan hoşgörü alacağınız, çevrenize armoni sağlayacak birisi olması lüzumlu Özet Olarak bu bir bütün Eh böyle birini de bulmak fazla basit değil Sayısal loto gibi Size de çıkabilir? Olur Ya Ama bundan böyle geç kaldığımı düşünüyorum Size “taş gibi yakıştırması yapılıyor Fakat siz böyle kalmak için fazla bir uğraş sarfetmiyormuşsunuz galiba Hiç Baksana gayet bakımsızım Gençliğimde bir ara spor yaptım Tenis oynuyordum Bir gün fenalaşınca tenisi bıraktım Sonra ata biniyordum Fazla kötü düştüm Sonra pasif jimnastiğe gittim Oradaki havalandırmalar da faranjitimi tetikledi Son olarak yürüyüş yapıyordum; günde bir saat on beş dakika Ama diziler başladıktan daha sonra, o da bitti Vaktim yok Seneye ona bir zemin hazırlayacağım (Vatan)  

858,499Konular
982,572Mesajlar
30,318Kullanıcılar
pikachu -88Son üye
Üst Alt