Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Valide Üsulü Közlenmiş Karnıyarık

Valide Üsulü Közlenmiş Karnıyarık

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Valide Üsulü Közlenmiş Karnıyarık Tarifi İçin Malzemeler

*67 adet patlıcan
*300 gr kuşbaşı et veya kıyma
*1 adet soğan
*2 adet yeşil biber
*2 diş sarımsak
*2 adet domates
*2 yemek kaşığı sıvıyağ
*1 yemek kaşığı salça
*Tuz
*Pulbiber
*Karabiber

Valide Üsulü Közlenmiş Karnıyarık Tarifi Yapılışı Bu karnıyarık tarifi çok hafif ve lezzetli deneyecek olanlara şimdiden afiyet olsun ?
İlk önce patlıcanları güzelce közlüyoruz Sonra közlenmiş patlıcanların kabuklarını soyuyoruz Daha sonra iç malzemesini hazırlamak için bir tavaya kuşbaşı et veya kıymayı koyuyoruz suyunu çekene kadar kavuruyoruz Sonra içine yağ ve sonra sırayla soğan, sarımsak biberleri atıp karıştırıyoruz Daha sonra domates ve salçayı ekliyoruz Baharat ve tuzunu atıp pişiriyoruz İç hazır Daha sonra patlıcanların ortasını ayırıp dolduruyoruz Önceden ısıtılmış 190200 derece fırında 15 veya 20 dakika kızarana kadar pişirip servise hazırlıyoruz
Afiyet olsun ?
 
858,497Konular
982,004Mesajlar
29,988Kullanıcılar
cnrkl_77Son üye
Üst Alt