IGN, Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2'den yaklaşık yarım saat süren yeni bir oynanış medyası paylaştı. Bu görüntüde oyunun keşif, diyalog, hizmet ve biraz da dövüş sahnelerini görme talihi elde ettik.
Daha evvel de bildiğiniz üzere oynanış medyası görmüştük lakin bu görüntü daha detaylı olmuş ve muhtemelen oyunun daha yeni bir versiyonunu kullanıyor. Oyunun dövüş sahnelerini hala daha pek beğendiğimi söyleyemem ancak geri kalan kısmı buram buram Bloodlines kokuyor diyebilirim. Herhalde dövüş kısımlarını da düzgünce elden geçirirler, yoksa oyunun o kısmı hayal kırıklığı olacak üzere duruyor.
Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2, 2020 yılının Mart ayında çıkacak. Oyunun Steam'deki ve Epic Games Store'daki satış fiyatı ise 92 lira.
Oyunun dijital mağazalardaki tanıtım yazısı ise şöyle:
Kanla Yönetim Edilen Bir Kent
Vampir terörü hareketinde senin varlığın Seattle kan ticareti savaşını körüklüyor. Kenti denetim eden yaratıklarla huzursuz ittifaklar kur ve Seattle'ın güçlü vampir kümelerini kanlı bir iç savaşa sürükleyen büyük komployu açığa çıkar.
Gücünü Besle, Gecenin Sahibi Ol
World of Darkness'a gir ve seçimlerinle entegrasyonlu ilgi cazibeli karakterlerle dolu bir kentte vampir fantazini doya doya yaşa. Öne çıkan, süratli ve büyük dövüş odaklı çarpışma sistemimizde sen ve benzersiz disiplinlerin bir silah değerindesiniz. Sen geliştikçe gücün de artacak; lakin unutma ki Geçersiz Kılığın açığa çıkmaması için her şeyi yapmalı ve insanlığını korumalısın ya da sonuçlarla yüzleşmelisin...
Seattle'ın Karanlık Kalbine İn ve Elite Vampirler Arasında Hayatta Kal
Seattle ezelden beri vampirler tarafından yönetilmiştir. World of Darkness'ta özgününe sadık kalarak yine canlandırılan Seattle konumlarında kurbanlarını avla. Kentin doğuşundan bu yana varlığını sürdüren kadim kan kurucuları ve kenti tekrar tanımlayan teknoloji piyasasını yöneten yeni kanlarla tanış. Herkesin saklı emelleri olduğunu unutma ve müttefiklerini seçerken akıllı davran.
Huzursuz İttifaklar Kur
Seattle kan ticareti savaşında yarışma eden ve kendilerine has özellikleri ve hikayeleri olan kümeler arasından seçimini yap. Herkes seni, kimin yanında olduğuna bakarak yargılayacaktır fakat unutma ki kimse elini kana bulamadan varlığını uzun mühlet devam ettiremez.
Hikayeyi Yaşa
World of Darkness'a gir ve seçimlerinle koordinasyonlu ilgi cazibeli karakterlerle dolu bir kentte vampir fantazini doya doya yaşa. Orjinal Bloodlines'ın yaratıcısı tarafından yazılan Vampire: The Masquerade® - Bloodlines™ 2, birinci oyunda taraf eden hırslara hayat veriyor ve hayranların en sevdiği kimi karakterleri sizlere sunuyor."