elektronikci
FD Üye
Van Büyükşehir Belediyesi Daima Eğitim Merkezi kayıtları başlıyor. Kayıtlar, 27 Ağustos 2 Eylül tarihleri ortasında Semaver Kavşağı Dursun Odabaş Tıp Merkezinin Ek Poliklinik binasında bulunan merkezde yapılacak.
Büyükşehir Belediyesi, Van Valiliği ve Vilayet Ulusal Eğitim Müdürlüğü’nün ortak çalışmasıyla 2017 yılında hizmete açılan Büyükşehir Belediyesi Daima Eğitim Merkezi, öğrencilerin umudu olmaya devam ediyor. Bilhassa dershaneye gitme imkânı bulamayan öğrencilerin değerli eğitim duraklarından biri olan merkez, Deneyimli ve alanında uzman eğitmen takımıyla öğrencilere fiyatsız hizmet veriyor.
2021-2022 yılında büyük muvaffakiyet sağlayan ve tıp, mühendislik, mimarlık, eczacılık üzere kıymetli fakültelere öğrenci yerleştiren Daima Eğitim Merkezi, güçlü takımıyla 2022-2023 eğitim öğretim yılına başlayacak. Eğitim Merkezi büsbütün fiyatsız olurken öğrencilerine kamp, yerleşke seyahatleri, gece etütleri üzere ekstra hizmetler de sunuyor.
Büyükşehir Belediyesi Daima Eğitim Merkezine kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler Semaver kavşağı Dursun Odabaş Tıp Merkezinin Ek Poliklinik binasında bulunan merkezde 27 Ağustos 2 Eylül tarihleri ortasında şahsen müracaat yaparak kayıtlarını yapabilecek.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı