Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Van depremi Yardım Kuruluşları

Van depremi Yardım Kuruluşları
0
77

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Geçtiğimiz Pazar günü yaşanan felaketin arkasında bütün Türkiye tek yürek oldu Van ve çevresinde yaşanan 72 şiddetindeki depremin yaralarını sarmak için gönüllü olan takviye kuruluşlarından bazıları şunlar

ŞİRKETLER:
Metro Holding, emrindeki kuruluşlardan biri olan Van Et, Türk Kızılayı'na Van'daki depremzedelere dağıtılmak üzere 5 bin kilo et ve şarküteri ürünü bağışladı

Toshiba, 220 bin dolar (400 bin TL) bağışta bulunacak

Erzurum Özel Şifa Hastanesi, 10 afiyet çalışanı ile bütün donanımlı bir ambulansı Van'a yolladı

Vodafone Türkiye, İstanbul'dan Van'daki deprem bölgesine gönderilen destek malzemelerini ulaştırmak için egzersiz başlattı Hazırlanan su ve battaniye doymuş ilk TIR yola bölgeye ulaştı

Turkcell Superonline'dan Van'daki abonelerine sene sonuna kadar ücretsiz internet erişimi sağlayacak

Yurtiçi Kargo yurt genelinden gelen yardımların Van Afet Koordinasyon Merkezi aracılığı ile ihtiyaç sahiplerine bedava ulaştırılacağı açıkladı

Migros Grubu, su, meyve suyu, peynir, öteki kahvaltılıklar ve bebek bezi gibi ürünlerin bulunduğu TIR'ı bölgeye gönderdi İkinci TIR'da hazırlanıyor

NASIL YARDIM YAPABİLİRSİNİZ?
Türk Kızılay'ı Kriz Masası Telefon Numaraları: 0 312 293 60 25 0 312 293 60 26
TÜRK KIZILAYI'NA BAĞIŞ YOLLARI
Bütün bankalarda bulunan Türk Kızılayı bağış hesaplarına,
168 Türk Kızılayı ücretsiz danışma ve bağış hattından
Türk Kızılayı internet sayfası üzerinden
Tüm PTT Operasyon Merkezlerinin 2868 no'lu Türk Kızılay Posta Çeki hesabında,
Ülke genelindeki bütün Kızılay Şubelerinden,
GSM operatörleri üzerinden 2868 kısa mesaj (SMS) yolu ile yapabilirsiniz *

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,931Kullanıcılar