Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Van Gezisi-Bölüm1-Yol izlenimleri

Hoş geldin! ba.6155 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Van Gezisi-Bölüm1-Yol izlenimleri

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
14
Van Gezisi

Bölüm1 Yol izlenimleri

Merhaba larcom sakinleri sizlerle Paris gezisi (doğunun parisi) izlenimlerimi paylaşmak istedim Seyahat sonrası birçok larcom dostları ya yediğin içtiğin senin olsunda nereleri gezdin diye sorgu suale çekince beni bende bu gezinin bir takım ayrıntılarını sizinle paylaşmak istedim İzlenimleri iki birim altında topladım İlki gidiş yolu, diğer ise VAN ve döüş yolu

İşte başlıyoruz Sabah kalkıp derimize yapışmış olan vede renginden yok alg tuttuğundan yeşil renkli olan kamuflaşlarımızı giymemenin verdiği boşboğaz bir mutlulukla bzi bekleyen cobra marka zırhlı araçla kaldığımız OTLUCA ’ dan 6 km uzaktan bulunan HAKKARİYE dürüst yola koyulduk

Çocuk heryerde çocuk, içinde bulunduğu coğrafyanın ve zorluklara inat hakiki mutluluğu yaşayan çocuklar Bendee onlara katılmak istemedim değil lakin Van bizi bekliyordu

Hakkariye varınca birincil işimiz minimum bizim kadar vefakar, cefakar öğretmenlerimizi kendi mekanlarında gezmek oldu Öğretmen evini çayı bir başka güzeldir

Veeeeeee yollardayız

Yolda iki yoldaş hiç bizi yanlız bırakmadı İlki o devasa yüksek korkutucu görüntüsünü rağmen suskun, gücenmiş, yanlız, soğuk ve sakin dağlar

Diğeri ise dağlara inat kıpır kıpır doğunun misafirperverliğini gösterircesine yol her tarafında bir lahza bile yanımızdan ayrılmayan ZAP suyu Evet zap suyu yerinde duramıyordu, kimi zaman taşkın kimi süre uyuşuk kimi süre bambaşka kollara ayrılmış kimi süre birleşmiş kimi vakit berrak, çogu süre bulanık ZAP suyu bize bölgenin hikayesini kendi hikayesini haykırır gibiydi

Bulutlar bize herzaman olduğundan fazla daha yakındı Yolda dağlara ve onlarla bütüleşmiş bulutlara bakınca bulutların mı bize yakın yahut biz mi bulutlara yakındık anlayamamıştık

Tepelerinde karları hiç yetersiz olmayan o gücenmiş dağlara baktıkça ve o bir türlü erimek bilmeyen karlar bize verdiğimiz sözü yeniden hatırlatıyordu Her ne pahasına olursa olsun bu karlar bir gün eriyecek, lalelerinin bile boynu bükük kaldığı bu alınmış dağlar her yerde yeşillenecek ve çiçeklenecek

Bundan Böyle Parise yaklaşıyorduk

*

858,500Konular
982,385Mesajlar
32,977Kullanıcılar
spineless81Son üye
Üst Alt