Van İçin Tek Kalp Kampanyası van depremi vanda zelzele son dakika van için tek kalp oluyoruz ! Bu akşam 22:30 da başlamış olan Van için Tek Yürek kampanyası bir şekilde başladı ve devam ediyorToplanılan yardımlarla bir fazla depremzedenin ihtiyaçları karşılanacakVan zelzele bölgesi karı bekliyor ve çadır eksikliği de varToplanılan yardımlarla çadır dışarıda yazlık evi olan kişiler evlerini depremzedelere açacakBütün Türk Halkı bir olmuş durumda gelişmeleri bekliyorVan için yapılan kampanyalardan biriside konserBilet satın alımı bugün bildiğime tarafından sondu20 tl olan biletler Van'a yollanacak 1549042468 1549042468 vanicintekyurekkampanyasi5c5483283897avanicintekyurekkampanyasi5c5483283897a vanicintekyurekkampanyasi5c5483283897a Bu akşam saat 22:30'u gösterdiğinde müşterek yayınlama olarak; Kanal D,ATV,CNN Türk,Fox,Star TV,Kanaltürk,NTV,Kanal24,aHBR ve Beyaz Tv ekranlarda van için tek kalp adlı kampanya programını yayımladıCanlı olarak aynı anda yardımlaşma başladıToplanan yardımlar Başbakanlığın açtığı 'van depremi İnsani Yardım' hesaplarına bağışlanıyor Bugün gelen gelirlerini Atv ve Kanal D Van için bağışlayacakRekabet içinde yer alan kanallar bugün daima beraber olup Van'a destek amaçlı programları aynı saatte canlı yayın olarak ekrana getirdiler Parası olmayan halktan kişiler 'ben yemek yapıyorum,orada yemek yapabilirim,yemek yemek hazırlayabilirim' cümleleriyle yardımını eksik etmedi 7 yaşındaki bir çocuğunda kendi harçlığıyla biriktirdiği 50 TL'sini Van için tek kalp kampanyasına bağışladı Değişik şirketler artı miktarda bağış yaparak masrafların birçok karşılandı sayılıyor bile Tüm halkın bu akşam tekrar beraber olduğunu daima beraber gördükYardım sadece para ile yapılmıyor , para açık havada maneviyat bir yemek yapıp oradaki acıkan insanlara aş hazırlamanın, bir çocuğu evlat edinip mektep masraflarını karşılamak, hem Allah'a dua ederek oradaki vatandaşlara destek arzu etmek büyük bir yardımBu bizim hep bir ve beraber olduğumuzu kanıtlayan bir yer sarsıntısı olduİnsanlığın ölmediği,devam ettiği Türkiye'de Van'a yardım etmek istiyorsanız 2868'e manâsız mesaj göndererek 5Tl bağış yapabilirsiniz
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.