Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Van İçin Yardım Kampanyası

Van İçin Yardım Kampanyası
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Van İçin Destek Kampanyası vanda zelzele 2011 vanda deprem van depremi gelişmeleri burada,Van için yardım topluyoruz! Bütün Türkiye'yi Şehit haberleri üstüne bitmiş üzüntüye boğdu! Evet şayet forumumuz da Van'da yaşamış melekler vardır,hepsine geçmiş olsun diyorum,yer sarsıntısı korktuğum afetlerden birisi,Allah oradaki herkesin yardımcısı olsunYardımlarımızı esirgemeyelim Depremzedelere Allah'tan sabır diliyoruz Türkiye'yi sarsan Van Depremi için ünlü isimlerinde yardımları devam ediyorŞehit haberlerinden daha sonra gündemi Van depremi sardıSon yılların en büyük depremi olarak hafızalardan silinmeyecek olan Van Depremini,Van ili dıştan çevrede oysa diğer illerde hissettiTelefon,su,elektrik,gaz kesildi,100 den fazla birey hayatını kaybetti Van'da 72 büyüklüğünde olan bu depremin açtığı hasarları yardımlarla kapatmaya çalışıyoruzTürkiye dıştan dış ülkelerinde dikkatini çekti ve takviye edecek olanlar ediyor40 rock grubunun yardım amaçlı düzenlediği konserin geliri Van'a gönderilecekVan için destek konserine katılabilirsiniz 1549042473 1549042473 vanicinyardimkampanyasi5c54832d670eevanicinyardimkampanyasi5c54832d670ee vanicinyardimkampanyasi5c54832d670ee Şimdi 2 kanalın iki taraflı olup hazırladığı destek kampanyasına halkın katılmasını bekleniyorKanal D ve ATV karşılıklı yapımı bu takviye kampanyasında,Kanal D ve ATVnin tüm dizilerinin başrolleri,yani ekran yüzleri programa misafir olacakPrograma katılacak meşhur yüzlerin isimleri şöyle; Engin AkyürekFatmagül'ün suçu ne? Beren SaatFatmagül'ün suçu ne? Kıvanç TatlıtuğKuzey Güney Buğra GülsoyKuzey Güney Öykü KarayelKuzey Güney Bade İşçilKuzey Güney Farah Zeynep AbdullahPek Bir Geçer Süre Ama Ayça BingölO Kadar Bir Geçer Süre Oysa Aras Bulut İynemliPek Bir Geçer Vakit Ki Bennu YıldırımlarDevasız Ev Kadınları Songül ÖdenDevasız Ev Kadınları Pınar AltuğÇocuklar Duymasın Bülent İnalBir Çocuk Sevdim Acun Ilıcalı Haluk Bilginer Demet Akbağ Hande KatipoğluYahşi Çekicilik Esra Erol Müge Anlı Bağış yapamadıysanız, acilen yapmaya karar verip nereden yapacağızı bilmiyorsanız,programın verdiği hesaba yardımlarınızı yatırabilirsinizUnutmayın birlik ve birliktelik her zaman güce kuvvet katar  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt