Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Van şiirleri

Van şiirleri
0
332

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Van ile ilgili şiirler
en guzel Van şiirleri
Van hakkında şiir
Van şiirleri

Van Sevdası
guzel van
aşığıyla sevdasıyla can van
canım van
neşesiyle gelenekleriyle mutlu van
uzak van
turkiyenin doğusunda yeşil van
huzurlu van
toreden uzak can van
guzellikleriyle van
turkiyenin en guzel ve en buyuk goluyle can van
ozlemiyle van
dunyanın en guzel kedisiyle huzur van'ım
daha anlatılmayacak guzellikte sevdasına van'ım

Erhan Yıldızer

Van Golunun Sesi
Van Golune vurdum yureğimi
Gozum gormezmi benliğimi
sabır oldum kustum belki
goğsume cizdim resmini
sabır oldum, ağladım, kustum belki
yine sevdası bitmez artar
kalbimde van golunun resmi
van golune vurdum kendimi
ana dilim oldu van golu
hasretim oldu, ozum oldu
memleketim oldu
anamın sesi oldu van golu
şimdi ise yuce dağlardan bakarım
yarimin sesini alırım
yarim oldu van golu
van golune vuruldum riya'sız
Gozum Gormezmi sevgisini
anam oldu, babam oldu
opulmemiş yarim oldu
yiğit dağlarına cizerim resmini
van golune ağlarım şimdi
yalansız, kavgasız, isterdin hep
ama utanmadan yaktılar bizi
ve inkar ettiler van golunu

Ahmet Naci Coğaltay

Similar threads

Erzincan ile ilgili şiirler, Erzincan şiir Erzincan şiiri şiirleri imageserzincansiirleri5aedf70a1e2fd Annedir Erzincan Erzincan yaylası gozumde tuttu Ana, bacı, gardaş gel diye yazmış Cil horoz bu sabah cok erken ottu Anam iki gozum sel diye yazmış Şimdi ben gitmem mi can...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
En Guzel 19 Mayıs Şiirleri, 19 Mayıs Şiirleri, 19 Mayıs Samsun'da o gun doğdu Turk'un eşsiz guneşi, Arasalar bulunmaz Dunyada onun eşi Butun yurt inliyordu, Vatan gidiyor diye O sanki Turk yurduna Gokten geldi hediye Samsun, Sivas demedi Butun yurdu dolaştı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
En Cok Bilinen Turkuler Nelerdir En Cok Bilinen Turku Sozleri Bitliste Beş Minare Bitliste beş minare Beri gel oğlan beri gel Yureğim dolu yare Beri gel oğlan beri gel İsterem yanan gelem Beri gel oğlan beri gel Cebimde yok beş para Beri gel oğlan beri gel Tufengim dolu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
En Guzel Turku Sozleri, Tum Turku Sozleri; KırklareliFaruk YılmazTRT İstanbul A Bre Suluman Aga A Bre Suluman Aga Tut Cakal Beygiri Uralım Yuları Sıkalım Kolanı A Bre Suluman Aga Boydalar Oldu Mi Beni Evereyler Haberin Oldu Mi Suluman Aganın Karısı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
378
canakkale savaşı şiirleri Zafer Turkusu Yaşamaz olumu goze almayan, Zafer, goz yummadan koşana gider Bayrağa kanının alı calmayan, Gozyaşı boşana boşana gider! Kazanmak istersen sen de zaferi, Gurleyen sesinle doldur gokleri, Zafer dedikleri kahraman peri, Susandan kacar da coşana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt