nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 61
Murat Ilgım isimli genç bir girişimci “Davos Fatihi Erdoğan ’ın Vanminüt ’ünden tişört yaptı Tişörtleri 10 TL ’den internette satan Ilgım “Ben olaya ticari olarak bakıyorum Başbakan ’a destek atamak gibi bir amacım değil diyor
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Vanminütü tişört oldu 10 YTL'ye satışa sunuldu Üzerinde Vanminüt daha da olsa gelmemyazan tişörtler genç girişimci Murat Ilgım tarafından adresinde satışa çıkarıldı
İzmir Buca'da yaşayan Ilgım Ben olaya ticari olarak bakıyorum Başbakan'a takviye tahsis etmek gibi amacım değil ben espriyi kullandımdedi Tasarımını Kadir Bayır ’ın yaptığı kırmızı turuncu mavi ve siyah renkteki tişörtlerden şimdiye değin 20 adet satıldı *
Başbakan Tayyip Erdoğan'ın Vanminütü tişört oldu 10 YTL'ye satışa sunuldu Üzerinde Vanminüt daha da olsa gelmemyazan tişörtler genç girişimci Murat Ilgım tarafından adresinde satışa çıkarıldı
İzmir Buca'da yaşayan Ilgım Ben olaya ticari olarak bakıyorum Başbakan'a takviye tahsis etmek gibi amacım değil ben espriyi kullandımdedi Tasarımını Kadir Bayır ’ın yaptığı kırmızı turuncu mavi ve siyah renkteki tişörtlerden şimdiye değin 20 adet satıldı *
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.