iltasyazilim
FD Üye
Google’ın başarılı mobil işletim sistemi Android, Goggles yazılımının 11 sürümü ile çok iyi bir özelliği daha bünyesine kattı Goggles, kamera aracılığı ile görüntülenen yazı ve belgeleri tanımlayarak; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca dillerine çevirebiliyor
Telefonunuzda büyük bir resim arşivine sahipseniz, istediğiniz görseli bulmanız biraz zaman alabilir ve bu işlem de bir hayli sinir bozucu olabilir Bu sorunu da Goggles 11 ile çözen Google, yazılıma tanıtılan fotoğraflar arasında arama yapılmasına da olanak sağlıyor
Otomatik çeviri özelliği için dil desteğinin artırılacağını belirten Google’ın Goggles 11 yazılımı için Android 16 ya da üstü mobil işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Telefonunuzda büyük bir resim arşivine sahipseniz, istediğiniz görseli bulmanız biraz zaman alabilir ve bu işlem de bir hayli sinir bozucu olabilir Bu sorunu da Goggles 11 ile çözen Google, yazılıma tanıtılan fotoğraflar arasında arama yapılmasına da olanak sağlıyor
Otomatik çeviri özelliği için dil desteğinin artırılacağını belirten Google’ın Goggles 11 yazılımı için Android 16 ya da üstü mobil işletim sistemine sahip olmanız gerekiyor
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.