Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Varlığın, burnumda ince bir sızıdan ibaret

Varlığın, burnumda ince bir sızıdan ibaret
0
58

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Varlığın, burnumda ince bir sızıdan ibaret Tüm öfkem sana bilesin! Bu damarı çatlayan ar senin Günahını benim kanımda arama! 1549086747 1549086747 varliginburnumdaincebirsizidanibaret5c553020196dcvarliginburnumdaincebirsizidanibaret5c553020196dc http:img257imagevenuecomaAfkjfp01fo1i2409loc12414633zuzu65122124lo En Fazla sen gibi, asgari sen dek bu ömrüm Adadığım adaklar dünlere, Yarın, gözlerine yazılmış güzel bir şarkı gibi Sensiz dinlersem, bil ki gözlerini unutmadım Ne çok direndim ancak, Cevabını iyi anlamak, sorunun can brülör ağırlığını hafifletmiyormuş Vakit sadece bir süsleme kolumda, Tut oysa gece yorulsa, düşürse ruhumu bir yıldız kayarken Sen mi kaybolursun ben mi? Söyleme! Volta atıyorum, içimdeki virajlarında Yalnızca bir lahza körkütük sarhoş olsam kederinle Kontrolden çıkar gözyaşlarım, sende paramparça olurum Tutuyorum tüm yolları, Gelmiyorsun Gitmiyorum Varlığına deliyken Yokluğuna delir(e)memek Susuzluktan dudakları çatlamış bir ağıt gibi yakıyor beynimi Tut ama, ateş alsa senli bildiklerim Sen mi kül olursun ben mi? Istek sadece bir kelime, Adının yanında devrik bir cümleye dönüşen! De ancak özleme, arzulamak haram Aslı değil, gördüğü rüyanın hükmü değil, Hadi boşa tek celsede senimi benden! Hangi bakışa dokundun da Gülüşünü saklamadın bana? Benimdi sandım, kadife bir uykuda büyütürken huzurumu, Sanmalarım hangi tanıdık olmayan söze vuruldu böylesine? Maksimum sensiz gibi, asgari sensizlik değin bu ömrüm Küf kokuyor caddeler, virajlarında boğuluyorum Ağıtlar kendi kendini yakıyor! Kırılıp dökülüyorum, yavaşça Toplama! Parmağımı basıyorum acımın en kanayan yerine Öfkem alnının ortasından vuruyor hayatı, Avuçlarımdan düşüyor yüreğin Derhal sen mi kanıyorsun ben mi? Ey Yaşam! Oluk oluk kanatsan da ömrümü Varlığın, burnumda ince bir sızıdan ibaret ​  

858,496Konular
982,386Mesajlar
30,223Kullanıcılar
metocdametocSon üye
Üst Alt