Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Varlığın Yokluğuma Musalla

Varlığın Yokluğuma Musalla
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Varlığın Yokluğuma Musalla 1549070148 1549070148 varliginyoklugumamusalla5c54ef4991117varliginyoklugumamusalla5c54ef4991117 http:img413imageshackusimg4136519gittinxu3gif Gittin!! Bu gidiş hiçbir kelimeye yakışmadı… Binlerce hece yokluğunla düş kırıklığında!!! Mahrum!! Vakit hep isyankâr yüreğimde… Lahza be an aklındasın yüreğimin… Yaşam defalarca seni sen geçiyor buralarda… Buralar… Buralarsa sessiz ve hasret varlığına… Varlığınsa musalla yokluğuma… Yokluğum!! Varlığınla anlamda… Bütün anlamlarımsa ‘SEN’ parantezli cümlelerimde… Cümlelerim yarım… Yüklemsiz bir özneyim sensizlikte… Sensizlik!! Tükeniş, karanlık… Bir yaprağın dalından mevsimsiz düşüşü… Bir gülün boynunu büküşü… Ay’ın geceye küsüşü… Gece!! Mahrum diye her zaman var olan… Bitmek bilmeyen karanlık… Tükenmez yalnızlık… Yalnızlık!! Varlığın… Ben ben daima yalnızdım zaten… Yalnızım çünkü ‘SEN’ varsın… ‘SEN’!! Dışarı Giden… Gitmesi gereken… El yüzlülere sevdalı… ‘SEN’!! Aşk… Ayrılık… Hasret… Özlenen… ‘SEN’!! Kalması gereken… Lakin gitmesi gereken Ve gitmelerin en yakıştığı… Yollara sevdalı gezgin… ‘SEN’!! Tükenişim… Hasretim Gözyaşım… Gülüşüm… ‘SEN’!! SEN… sona ermek bilmeyen kaçışım… Bu kadar bendeyken Bu kadar SEN ’ ken Yoksun işte… Yoksun… Ve yokluğunla firarda harflerim…………  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt