Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Varmı aşktan öte notaları Varmı aşktan öte notaları Selamlama ben Varmı aşktan öte şarkısının notalarını arıyorum sizin sitenizden baktım yoktu belkide ben göremedim
Demir Demirkan Aşktan Öte (akor) aşktan öte tab aşktan öte akor demir demirkan tab varmı akor demir demirkan notaları 4100 100 21 0101000 212122221 212112121 32323322 E F E * Düşelim cennetten yeryüzü oyununa E F E Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına E F E Gireceksek girelim...
Varmı aşktan öte notaları
Demir Demirkan Aşktan Öte nota,tab,akor
Demir Demirkan Aşktan Öte Akor
E F E
Düşelim cennetten yeryüzü oyununa
E F E
Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına
E F E
Gireceksek girelim gel kız günaha
E F E
Öleceksek ölelim acilen şuracıkta
Am F
Yağmura...
Varmı aşktan ote notaları
Demir Demirkan Aşktan Ote nota,tab,akor
Demir Demirkan Aşktan Ote Akor
E F E
Duşelim cennetten yeryuzu oyununa
E F E
Kanalım sarhoşken şu aşkın yalanına
E F E
Gireceksek girelim gel kız gunaha
E F E
Oleceksek olelim şimdi şuracıkta
Am F
Yağmura...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.