Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Varmısın Yokmusun

Varmısın Yokmusun
0
132

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Turk televizyonlarının en baba dizilerine taş cıkartan rayting rekortmeni yarışma proğramı `Var mısın Yok musun`da pazar akşamı Bursaspor fırtınası estirdi sevgili Ertan Rodoplu Turkiye`nin en cok izlenen proğramında tam 3 saat Bursaspor tartışıldı, Bursa konuşuldu
Renklerine aşık olduğu takımının yeşil beyaz formasıyla milyonların kalplerini fetheden Ertan Rodoplu kadar studyoya kadar taşıdığı tribun liderleriyle cok ozel, cok anlamlı ve `Bursalıyım` diyen herkesi muthiş duygulandıran harika bir `Var mısın yok musun` izledik o gece İnanın macları bile unuttum Zaman zaman duygulandım Birara goz yaşlarımın sicim gibi yanaklarımdan suzulduğunu hissettim
Harikaydı Ertan Rodoplu`nun performansı Sempatik ve cana yakın tavırlarıyla herkesi avucunun icine alıverdi Bir Bursalı`nın doğup buyuduğu kente yapabileceği katkının zirvelerinde gezindi
Taraflı tarafsız tum yarışmacılarla, konukları bir geceliğine de olsa Bursasporlu yapan Ertan Rodoplu`nun konuğu olarak studyoya gelen tribun liderleri de seviyeli yorumlarıyla gecenin bir başka yıldızı olmayı başardı
Selim Kurtulan, Duka Mesut`la diğer arkadaşları Ertan`ı yonlendirirken verdikleri tiyolarla, yarışmanın rotasını cizdiler
Hele hele proğramın gorunmeyen kahramanı Hamdi Bey`i teklif alma zamanı gelince `Boyle olmaz Hamdi arttır biraz!` sloganlarıyla gaza getirmeye calışmaları studyoyu kırdı gecirdi
Gercek taraftar, gercek Bursasporlu nasıl olur oyle harika ornekler verdiler ki, duygulanmamak elde değildi
Bursaspor`un tribun gucu uzerine yaptıklar acıklamalar, ozellikle Acun Ilıcalı`nın ilgisini cekti Ağustos`ta Teksas Tribunu`nde yarışmacılarla beraber mac izlemeye soz bile verdi
Ertan Rodoplu sahneye, yarışmacı arkadaşlarıyla timsah yuruyuşu yaparak cıktı O anda tum studyo `Bursaspor` sesleriyle inledi
Yarışma olağanustu ambiyansıyla, temposunu hic yitirmeden ve izleyene muthiş keyif vererek noktalanırken, o guzel dakikalar hic bitmesin istedim
Ertan Rodoplu yarışma sonunda anasının ak sutu gibi 68 bin YTL kazandı Bayram yerine donen studyo başladığı gibi `Bursa ve Bursaspor` sesleriyle jenerik indirdi
Tebrikler Ertan Rodoplu Tebrikler Duka Mesut, Selim ve arkadaşları
Turkiye`nin en cok izlenen yarışmasında tam 3 saat Bursaspor adını Turkiye`ye ezberletmek az buz başarı değil
Bursaspor Yonetimi`yle Bursalı sivil toplum orgutlerine bir onerim olacak
Bursaspor Yonetimi Ertan Rodoplu`yu `Yılın taraftarı`, sivil toplum kuruluşları da `yılın Bursalısı` secip odullendirmeliler
Cunku Ertan Rodoplu bu sıfatları anasının ak sutu gibi haketti

imagesvarmisinyokmusun5ad23c7d334a0

Metin

858,505Konular
982,673Mesajlar
33,048Kullanıcılar
Mega00Son üye
Üst Alt