Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Varsa Yoksa O

Varsa Yoksa O
0
177

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
VARSA YOKSA O

Dik tutmaya calışsam da eğiliyor başım
Zehir olacak gunlerim eğer unutmazsam
Omuzlarım silkeliyor yaşanacakları
Surukleniyorum hoyratca gecmişe
Sevmek yok mu ah o sevmek
Bilek gureşi
Yer minderi
Sille tokat
Tekme yumruk
Yere sermek var ya onu yere sermek

Seckin GUNDUZ

Similar threads

İsyan Sozleri kısa İsyan Sozleri facebook biz deli ruzgarların deli dalgaların adamıyız sevdikmi destan kızdımmı KATLİAM OLURUZ hasretin acıya boğmşsa beni ; gelmezsen unutmak hakkım değil mi? SEVGIMIZI ELIMIZDEN ALANLARA KOLUMUZA JILET ATIRANLARA KADEHI ELIMIZE TUTUSTURANLARA ISYANIM...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
AŞK DOLU MESAJLAR Sevmiyorum seni deseydin keşke Ta başından bağrıma taş basar seni unutmaya calışırdım hala oynuyorsun benle duygularımla Aşkımla yetmedimi cektiklerim Dahadamı cekeceğim kaderimdir diyeceğim seni hep Seveceğim ve bir gun senin yolunda oleceğim Gunahın ozuyse seni sevmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
İsyan sozleri 2019 2019 İsyan mesajları kısa Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize aldırmıyorumArtık zamana yada kadere isyan etmiyorum,bana ait bana gelecek cunku Huzur icinde ellerimi kawuşturuyor we bekliyorum,ruzgara,gelgite yada denize...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Condemned 2: Bloodshot Başarılı bir oyunun devam oyunlarının, aynı başarıyı devam ettiremedikleri sıkça görülür Daha önce birçok devam oyununda bu hayal kırıklığını yaşadık Açıkçası Condemned 2'ye de bu ön adalet ile yaklaştım Yarı birincil oyunda yaşadığım telaşı ikinci oyunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
imagescondemned2bloodshot5b096aca1cb12 imagescondemned2bloodshot5b096acb2dbaf imagescondemned2bloodshot5b096acc4824d Condemned 2: Bloodshot Başarılı bir oyunun devam oyunlarının, aynı başarıyı devam ettiremedikleri sık sık gorulur Daha once bircok devam oyununda bu hayal kırıklığını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt