Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Varşova Usulü Börek (Polonya)

Varşova Usulü Börek (Polonya)
0
105

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
VARŞOVA USULÜ BÖREK (POLONYA)

1,5 kg bonfile
34 adet soğan
250 gram porçini mantarı
4 adet kırmızı biber
4 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
1 çorba kaşığı kıyılmış maydanoz
Tuz
Karabiber
Krep hamuru için:
4 su bardağı un
3 su bardağı süt
1 su bardağı sıvı yağ
1 tutam tuz
Bulamak için:
3 su bardağı Un
Galeta unu
1 tutam yumurta
Kızartmak için:
1 su bardağı sıvıyağ

Bonfileyi şeritler halinde doğrayıp, suyunu salıp çekene dek pişirin Piyazlık doğranmış soğan ilave ederek 10 dakika kavurun Doğranmış mantar ve kıyılmış kırmızı biberi ilave edip, soteleyin Tuz, karabiber ekleyip, karıştırın Suyunu çekene dek pişirin Soğuyunca peynir ve maydanozu ekleyin
Krep için, tüm malzemeyi çırpın Yapışmaz yüzeyli tavada önlü arkalı pişirin Kreplere iç harçtan koyup, sarın Böreği sıra ile un, yumurta ve galeta ununa bulayın ve yağda kızartın Demiglace sos ile servis yapın

 
858,496Konular
981,722Mesajlar
29,797Kullanıcılar
kexariasSon üye
Üst Alt