Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar!

Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar!
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar! gonca vuslateri, gonca vuslateri haberleri, yalan dünya vasfiye teyze Sevgili melekler, Yalan Dünya dizisinin başarılı oyuncusu Gonca Vuslateri, All dergisiyle bir mülâkat yaptı ve nefes kesen pozlar verdi Canlandırdığı Vasfiye Teyze karakterinden fazla uzak pozlarla objektife gülümseyen Vuslateri'nin röportajını sizlerle paylaşıyoruz 9500 9500 vasfiyeteyzedennefeskesenpozlar5c4df8710eeb1vasfiyeteyzedennefeskesenpozlar5c4df8710eeb1 520 471 gonca1jpg9500 Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar! gonca1jpg9500 Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar! şinizin en fazla hangi göre keyif alıyorsunuz? Egzersiz ortamımın konforundan Türkiye’de oyunculuğun geleceğini nasıl görüyorsunuz? Egzersiz şartları değişecek mi sizce? Bunun için mevcut olan yönetimlerin sanatı desteklemeleri gerekiyor Ama içinde olduğumuz şartların yaratacağı güzellikleri gördüğümüzde ümitli olabilirim Evinizde televizyon olmadığını duyduk Bu içten mu? İşi televizyonda olan biri için ironik bir şart değil mi? Evet doğru, evimde televizyon değil Hatta yeni taşındığım eve almama karşın tonlarca problem oluştu ve yeniden kuramadım İşlerimi takip ediyorum kesinlikle Yalnızca televizyon egemenliğinde bir evde yaşamak, benzersiz ifade biçimimi zedeliyor sanki Isınamadım televizyona Film izlemek için kullanıyorum daha çok Gülse Birsel şu an Tükiye’nin en iyi sitcom yazarlarından biri “Yalan Dünyada onunla çalışmak nasıl bir his? Dünyanın en gülünç dostu, en iyi dinleyicisi, en vakitsiz aksiliklerin kurtarıcısıdır o Yaptığı işte en hayran kaldığım şeylerden biri de, her hafta elimize geçen senaryoda fantastik akıcı bir hikayenin içinde gündemdeki toplumsal hassasiyeti de hissettirebilmesi Vazgeçemediğim bir enerji kendisi ÇALIŞMAKTAN DEĞIL GÜLMEKTEN YORULUYORUZ Sette şen zaman geçiriyor musunuz? Ekibin birbiri ile uyumu ve iletişimi nasıl? Sette tek kelimeyle harikayız diyebilirim! Bütün kamera arkası ekibimiz olağanüstü ve yönetmenimiz Jale öğretmen çalışılabilecek en şen yönetmenlerden biri Bu anlamda fazla şanslıyım Diziyi izlerken göremeyeceğimiz bir sahne arkası sırrı verir misiniz? Kalabalık sahnelerin olduğu günler çok matrak geçiyor Çalışmaktan değil, gülmekten yoruluyoruz set gerisinde id Dizideki Zerrin karakterini canlandıran Derya Karadaş ile Müjdat Gezen’den sınıf arkadaşıymışsınız Ilginç veya gülünç anılarınız var mı? Biz Derya ile birbirine bir dakikadan uzun baktığında gülmeye başlayan bir açık yüreklilik örgütüydük az daha daima da öyleyizdir, tatlı anılarımız var şüphesiz ama bize kalmasını seçim ederim Derslik arkadaşınızla şu lahza aynı sette kastetmek nasıl? İnancımı ve gururumu okşuyor Dilerim diğer arkadaşlarımla da böyle güzel tesadüfler yaşarım TEK HAYALI OLACAK KADAR YOKSUL BİR RUH DEĞİLİM O günlerde birlikte neler düş ederdiniz? Keyifli bir yaşam düşlerdik, aşk batmış Varsa yoksa defalarca tiyatro olacaktı hayatımızda, yeminimiz buydu Pek de oldu! genelde hayallerinize ulaştığınızı düşünüyor musunuz? Ben tek hayali olacak dek fakir bir ruh olmadım hiç Her güne yeni hayallerle başlıyorum Nasıl bir karakteri canlandırmayı fazla isterdiniz? Böyle bir seçim yapamam, hayata dair her şeyin dili olmak ister bir oyuncu Dünya sinemasında örnek aldığınız bir oyuncu var mı? İyi işlerin hepsinin canımla birlikte öğrencisiyimdir Elektrogitar çalmaya başlamıştınız İlerleme var mı? Neler çalıyorsunuz? Şimdilik yok Bu sezon yoğun geçti Şimdi üstelik piyano alma aşamasındayım Müzik, hayatınızın kayda değer bir parçası sanırım Müzik, hayatın bir parçası, en kayda değer bilgisi zaten Hepimiz için öyledir Ne stil müzikler dinlersiniz? Her şeyi dinlerim Sizin için tüm zamanların en iyi üç şarkısı nedir? Bizet’in “İnci Avcıları operasından Nadir’in aryası Hümeyra’dan “Yüreğim Var Guns’n Roses “November Rain OYUNCULUĞUN KIRMIZI RENKTE TUTKULU İZLERİ VARDIR Şiir yazdığınızı biliyoruz, devam ediyor musunuz? Evet, ediyorum Nasıl konularla ilgili yazıyorsunuz? Size neler ilham veriyor? Her an her şeyle ilgili yazabilirim, ilham aldıklarım aralıksız istikrarsızlık gösteriyor Bir şiir kitabı sonuç projeniz var mı peki? Hazırlığını yapıyorum ARKADAŞLARIMIN ATACAĞI KIYAFETLERİ ALIR GİYERİM Modayla aranız nasıl? Modayla aramı fantastik yapan Hakan Öztürk, Umut Eker ve Didem Soydan’dır Onlar olmasa öğrenemezdim diyebilirim Son yıllarda şahane işler çıkıyor Her tarzı ve ayrı nesilleri yaşatan bir dönemdeyiz Bu konulardaki kültürel zenginliği öğrenmek için elimden geleni yapıyorum Alışveriş yapmayı sever misiniz? Daha çok nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? Galata tarafındaki tasarım dükkanlarını karıştırmayı seviyorum Gerçekte fazla az alışveriş yaparım Arkadaşlarımın kullanılmış hatta atılmak üzere olan kıyafetlerini giyerim “Bana en fazla yakışanı en yakınımdakiler bilir derim tekrar tekrar Onlara mutlaka sorarım Sosyal medyayla ilgili neler düşünüyorsunuz? Siz de iyi bir Twitter kullanıcısısınız İnsanların hayatlarını nasıl etkiliyor sosyal ağ? Çok etkiliyor Gazeteler jurnal yok, “dünlük kaldı Twitter’n yanında gerçi gazete okumanın tadı da bir farklı oldu natürel! Erkeksi tarafları kuvvetli olan bir kadın mısınız? Erkeksi dedikleri taraflarım varmış Çok şaşırmıyorum buna Sonuçta varlığımın bileşimlerinden biri Dünyada sizi en fazla etkileyen yer neresi oldu? En dert ortağı arkadaşım Esin Babaoğlu’nun doğum günüm için armağan olarak götürdüğü Moskova bir şahane geçti Kabristan gezmeyi çok severim, orada Nazım Hikmet’in mezarını ziyaret etmiştik Tüylerim diken diken olmuş bir halde Genco Erkal’ın okuduğu Yaşamaya Dair şiirini dinlemiştik orada Hayatım boyunca unutmayacağım Yaz bitmeden neler yapmalı? Okurlarımıza vereceğiniz bir öneri var mı? Okunacaklar listesi çıkarılmalı Yaz ayları kitap okumak için şahane üstelik şansımız varsa aşık olalım Hayattaki amacınız nedir? Yaşamak! Doya doya yaşamak! AŞIKKEN DAHA DA EVCİLLEŞİRİM Şu lahza hayatınızda biri var mı? Hayır Nasıl bir aşık olur Gonca Vuslateri? Evcilleşir daha da Evin yolunu bulmuş gibi koşar aşka Yanılırsa eve dışarı giden yolu bulmak için yine tez çıkar gider kapıdan Lakin hep kaslı bir sakinlikle anımsar sevdiklerini, tekrar tekrar! Genişletmek için tıkla 9499 9499 vasfiyeteyzedennefeskesenpozlar5c4df87135844vasfiyeteyzedennefeskesenpozlar5c4df87135844 357 520 gonca2jpg9499 Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar! gonca2jpg9499 Vasfiye Teyze'den Nefes Kesen Pozlar!