vazgeçemediğim sevgi itiraf ediyorum erkek arkadaşımı çoook seviyorumvazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt fazla dostça olduğum bir erkek aradaşım vardı onu yakın bir kız arkadaşımla tanıştırdım nasıl olduysa sevgili oldular fazla mutlulardı Ya da ben böylece sandım Kız arkadaşım sevgilisini terk etti,onu hiç sevmemiş meğer Avutmak bana düştü ast O sırada çok yakınlaştık arkadaşımla birbirimize Yakın bir arkadaşıma asla diğer gözle bakmam diyordum fakat oluyormuş işte Büyük konuşmamak lüzum Ardından ondan hoşlanmaya başladım Herşey fazla hoş sırası gelmişken onun kız arkadaşımı unutamadığı öğrendim Dünya başıma yıkıldı fazla kötüydüvazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt
Frown
Bir yanda sevdiğim insan öteki yanda arkadaşımvazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt
Frown
Lakin beni sevebilme ihtimalini sevdim sanırım Üstünden süre geçti Ondan vazgeçtiğini , ona olan sevgimi gördüğünü ve gerçekten benden hoşlandığını söyledi ve dayanamadım geri döndüm onavazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt
Frown
Şimdi mutluyuz olur ya bu da bir yalan ama insan kalbine söz geçiremiyor ara sıra Yapmayacağım birşeyi yaptım ve gururuma yenildim sanırımvazgecemedigimsevgi5c51ab5fda76balt
Frown