Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vazgeçilmez Sözler - Vazgeçilmez Msn İleti Sözleri

Vazgeçilmez Sözler - Vazgeçilmez Msn İleti Sözleri
0
114

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Vazgeçilmez Sözler ,Vazgeçilmez Msn İleti Sözleri,Vazgeçilmez facebook Sözleri,Vazgeçilmez Sözler face

Vazgeçilmez Sözler Vazgeçilmez Msn İleti Sözleri

Korkarsın, terk edemezsin limanı, bir köşesine sığınırsın Kabullenmesen de bundan böyle aşk bitmiştir, İşte son bu

İçin defalarca üzüntü doludur, bir türlü kabullenemezsin bittiğini Gözlerinin içine bakıp seni seviyorum demesini beklersin O sözler hiç çıkmayacak o dudaklardan bilirsin Yinede umudun yeşildir, İşte hayal bu

Gururlusundur, istenmediğin yerde durmazsın An olur ama ne olur bitmesin dersin Bu sözlerin dudaklarından nasıl çıktığına kendin bile inanamazsın Fakat o yüzüne bakıp sadece gülümser, İşte acı bu

Ondaki sıcaklığı kimsede bulamayacağını düşünürsün Kimse onun gibi gülemez, onun gibi dokunamaz dersin Ve kimseyi onun dek sevemeyeceğini bilirsin Kahredip başını eğersin önüne İşte keder bu

Nefes alamaz ışık halkası gelirsin, daralır için Bir kaç saatlik derin bir uykuya hasretsindir Bilirsin ancak gözlerini kapasan da terk etmeyecektir gerçek dışı Atarsın gecenin kollarına kendini, İşte kolaylık bu

Ondan gelecek tek bir haberi umutsuzca beklersin bir de beklemek vefat gibi kazanç insana böyle zamanlarda Aslında vefat fikride garip değildir bundan böyle sana Geri dönerse diye ölemezsin bile, İşte dayanma bu

Yaşam devam ediyordur lakin her şey yarımdır, daima bir yanın yetersiz Yüreğin eskisi gibi atmayacaktır, diğer aşklarsa seni kandırmayacaktır O başkalarıyla, mutlu bir hayatı yaşıyor olsa da, yine de sevginden vazgeçemezsin İste aşk bu

Boshwer, HepaynI MaSaL Yaşam ve Ben işte tümü bu dek

Camdan yapılmayım,
Kırıldım bir kere,
Güç bir araya getirdim parçalarımı,
Tahtaların aralarına giren minik kırıkları,
Gözyaşımla ıslattığım parmak uçlarımla topladım,
Halının tüylerine değin fırlayan camları ararken,
Yüzümün düşlerle dokunmuş desenleriyle bakıştım
Anıların üzerine basmadan, kanatmadan kendini,
Yarım yansımalarınla yüzleşmeden kocaman sırça parçalarında,
Kendini baştan bir araya getirmek,
Yapıştırmak kırıkları yerine,
Sandığın kadar kolay değil!

Benim doğallığımın yerine,
O kırıklıktan daha sonra işte bu yapmacıklık oturdu,
Anla bundan böyle,
Yapıştırarak kendimi oluşturdum her tarafta
Bu yüzden kaldıramam ikinci bir kırılmayı
Sen hiç bir şeyi ikinci kere yapıştırmayı denedin mi?
Tutmaz
İki kıyı bütün girinti ve çıkıntılarıyla tamamlamaz birbirini *

858,496Konular
982,152Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt