Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vds Alma

Vds Alma
96
1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hacı Osman

Hacı Osman
FD Üye
Etkileşim
92
Web sitesi
haciosman.rf.gd
F-D Coin
55

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

• Kilitli
*** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
152
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
Arkadaşlar şimdi açıklayacağım ama adım adım yapmanızı tavsiye ediyorum Not : 1 yıllıktır ve 25 gb ram vardır. Öncelikle şu siteye girin : *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! *** 2. adım oraya girince kod yazma...
Cevaplar
129
Görüntüleme
2K
  • Kilitli
Seamun Aleyküm , merhaba arkadaşlar VDS alma taktiğidir aşamaları aynen videoda ki gibi yapınız , önemli bilgilerinizi mutlaka yedekleyiniz herhanngii bir kart vs bilgisi girmenize gerek yok insanları zorbalamadan kötü niyet olmadan kullanmanız dileği ile iyi forumlar. Yeni mail oluşturarak...
Cevaplar
54
Görüntüleme
605
  • Kilitli
DILDO API SERVİCES NOT: Daha Fazlası İçin İT Grubumuza Gelmeyi Unutmayın IT Grup: (it gurubu içi özel hesap pub edecez gelmeyi unutmayın) *** *** Gizli metin: Gizli metni görüntülemek için yeterli hakka sahip değilsiniz. Forum konusunu ziyaret edin! ***
Cevaplar
52
Görüntüleme
770
  • Kilitli
Adım: 1.Bu Siteye Git ? https://www.apponfly.com/ 2. Aşağı Git "Ücretsiz Denemeyi Başlat"a tıklayın 3.Denemeyi Başlat'ı tıklayın VDS OLUŞTURULDU!! 30DK SÜRELİ
Cevaplar
1
Görüntüleme
150
858,523Konular
981,274Mesajlar
31,127Kullanıcılar
erensmhSon üye
Üst Alt