Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

VDS'DE XAMPP ÇALIŞMIYOR

VDS'DE XAMPP ÇALIŞMIYOR
10
81
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

egexnc

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
0
merhaba keyubudan deneme amaçlı panel açmak için vds aldım fakat şöyle bir sorun var vds
xampp açıyor htdocs dosyalarını atıyorum kendi bilgisayarımdan vds sin ip girince girmiyor
siteye bu neyden kaynaklanıyor olabilir hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım

SwTFuxel

Sun Owner
FD Üye
Etkileşim
20
F-D Coin
63
merhaba keyubudan deneme amaçlı panel açmak için vds aldım fakat şöyle bir sorun var vds
xampp açıyor htdocs dosyalarını atıyorum kendi bilgisayarımdan vds sin ip girince girmiyor
siteye bu neyden kaynaklanıyor olabilir hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
port açmalısın.

egexnc

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
0
hayır xampp kurduysan sunucuya port açmalısın
merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben vds üzerinden portu açtım fakat bu siteye ulaşılamıyor hatasını alıyorum hala

lyrexmm

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
70
merhaba rahatsız ediyorum kusura bakmayın ben vds üzerinden portu açtım fakat bu siteye ulaşılamıyor hatasını alıyorum hala
İnbound ayarı yaptınmı UDP tcp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...