Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vds'teki mysql uzaktan nasıl bağlanırım

Vds'teki mysql uzaktan nasıl bağlanırım
5
95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

myheisenberg

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
xampp'te açık locale ip yazıyorum userinde full yetkisi var ama bağlanamıyorum işletim sistemi windows server 2019 başka bir ayar yapmam gerekiyor mu
tarayıcıya vds ip yazıpmı enterledn?

worex

İllegal Toplum | Full Hizmet
FD Üye
Etkileşim
60
F-D Coin
95
xampp'te açık locale ip yazıyorum userinde full yetkisi var ama bağlanamıyorum işletim sistemi windows server 2019 başka bir ayar yapmam gerekiyor mu
Merhaba, Dostum İlgilnmemi İster misin ?
Discord: worex_baby

not

İllegal Toplum
FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
59
çözüm bulabildin mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

10 Adımda MySQL Güvenliği Nasıl Sağlanır? 1- Tüm mySQL hesapları şifreli olmalı. Aksi taktirde mysql -u forum forum_db gibi bir komutla mysql sunucuya kolayca bağlanabilir. 2- mySQL sunucusunu root kullanıcısı ile asla çalıştırmayın.File yetkisine sahip herhargi bir kullanıcının root olarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
286
Bilişim teknolojilerinin inanılmaz bir seviyeye geldiği günümüz dünyasında, veri depolama en az veri aktarımı kadar önemli. Zira çevrim içi ve çevrim dışı herhangi bir dijital sistemde veri muhafaza etmek, ağ toplumunun akışını sağlayan veri paylaşımının ilk adımı olarak kabul ediliyor. Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Resimli Counter Strike 15 Nasıl Yüklenir Counter Strike 15 indirdikten daha sonra dosyaları açıyoruz Admin mod: Bu dosya oyunu yönetmeniz için gereken işlemleri gerçekleştirmenizi sağlıyor Yani oyunda adminlik yapıyor ve dilediğinize de oyunu yönetme görevlerini veriyorsunuz wwcl confing...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Eğer Linux tabanlı bir işletim sistemi kullandıysanız initd dizinini duyma ihtimaliniz yüksektirPeki merak ettiniz mi bu dizin tam olarak ne yapar? İnitd dizini aslında yalnız bir tek iş yapar ama bunu bütün sisteminiz için yapar Bu yüzden sistemin vazgeçilmezlerinden biridirİçeriğinde ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
480
Eğer Linux tabanlı bir işletim sistemi kullandıysanız initd dizinini duyma ihtimaliniz yüksektirPeki merak ettiniz mi bu dizin bütünüyle ne yapar? İnitd dizini sahiden yalnız bir tek meslek yapar ama bunu bütün sisteminiz için yapar Bu yüzden sistemin vazgeçilmezlerinden biridirİçeriğinde ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt