Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ve Alex Konuştu!!!

Ve Alex Konuştu!!!
0
148

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Son gunlerde Turkiye gundemini en cok meşgul eden olay Alex meselesi elbette İki gun once Takımdan gonderilen Alex o gunden beri hic konuşmamıştı Brezilyalı futbolcu Alex10combr adresli resmi sitesinde olayların perde arkasını anlattı İşte o acıklamalarn ozeti:

Oyuncu resmi sitesindeki yazıda oncelikle olayları acıklığa kavuşturmak icin bu acıklamaları yaptığının altını cizdi Olayların Kasımpaşa yenlgisi sonrası başladığını soyleyen oyuncu o akşamı şoyle anlattı:

Cumartesi akşamı Kasımpasa'ya 20 yenildik Mac sonrası teknik direktorumuz soyunma odasına geldi ve istifa etti, bir yonetici birşeyler soyledi, başkan geldi, o da birşeyler soyledi En son olarak da futbolcular konuştular Meselenin en uzucu tarafı ise o konuşmaların hicbiri futbolla alakalı şeyler değildi

Olayın o saate kadar onunla ilgili bir boyutu yokken Pazar gunu toplantıda okların kendisine donduğunu soyleyen Alex şoyle devam etti:

Pazar gunu normal antrenmana katıldım Pazartesi gunu ise tesislere gittiğimde teknik direktorun odasına cağrıldım ve benim kadro dışı bırakıldığımı soyledi Bunun karşısında da bir futbolcunun kadro dışı bırakılması icin ancak disiplin kurallarına aykırı bir tavır olması gerektiğini ileri surdum Ancak boyle bir durum yoktu, olamazdı da bundan dolayı asıl sebebi oğrenmek istedim

Teknik direktor bunun karşısında Ben teknik direktorum ve takımın liderliği bende Ama sen cok buyuksun ve kuvvetlisin Seni planlarım icerisine alamam, bundan dolayı boyle bir karar aldımdedi

Bunun karşısında benim cevabım cok basit oldu Tamam oyleyse Bazı kararların alınması gerekiyor, ama ben başkana gideceğim, bakalım o ne diyor bu durumadedim

Oyuncu asıl kendisini uzen tarafı şu sozlerle acıklıyor:

Başkanın odasına 16:15'de girdim, ve 16:18'de de cıktım 8 yıllık kulup tarihindeki varlığıma 3 dakikada karar verdi

Başkan Evet, konuşabilirsindedi Ben de Teknik direktorun kadro dışı bırakılmamla ilgili kararını nasıl değerlendirdiğini sordum

Karar senin! İstersen ayrı calışırsın istersen gidersinşeklinde cevap verdi benim eski başkanım Boylece de bitti Zaten onlar istedi diye ayrı calışmam veya benim takım icinde ki varlığımdan endişelenmelerinden dolayı da boyle bir karar veremem

Pazartesi gunu bir basın acıklaması yapacağım ve boylece Fenerbahce taraftarına daha acık olacağım Brezilya'ya gidebilmem icin bunları acıkca anlatmak zorundayım

imagesvealexkonustu5b04087457e5c

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,753Kullanıcılar
umut ismailSon üye
Üst Alt