Ve Ben Seni Seviyorum VE BEN SENİ SEVİYORUM Sevmek, yüreğindeki donmuş buz dağlarının, bir kar adam başına gibi güneşe arkadaş olmasıdır Ağlamaktır, hüngür hüngür boğulmaktır hıçkırıklara Uçsuz bir duygu tünelinde hiç bıkmadan, usanmadan, yorulmadan yürümektir hoşuna gitmek Damarlarındaki al yaşama karışmış volkandır sevmek Haykırmaktır sevmek, dağlara vuram vuram titremektir Gülmektir, hiç sıkılmadan utanmadan çıldırmaktır, delirmektir Dudakları çatlamış duygu çöllerine yağmur olup akmaktır hoşuna gitmek Bir beyaz güvercin gibi hasret tarlalarına süzülmektir Coşmuş çılgın tay gibi ,bir umut ışığına dört balata olup uçup ulaşmaktır hoşlanmak Sevmek oyuncağına sıkıca sarılmış korkak gözlü çocuktur Uykusuz geceleri yıldızlarla paylaşmaktır, onlarla ağlamaktır hoşuna gitmek Sıla hasretine yanmadan, asırlara aldırmadan, yıkılmadan beklemektir Kır çiçeğini koklamaktır hasretle, yaprak yaprak doymadan hoşuna gitmek Gözpınarından dökülmektir damla damla, akarsu olup akmaktır sevmek Fidan emin nargile çiçeğini sarmaktır hiç çözülmeden Okşamaktır yellerde savrulan ipekli saçları Öpmektir hasretle kor alev gibi yanan dudakları Düşünmektir ceylan gözleri, tan yerine kavuşana dek uyuyamamaktır Bir ümittir, bir tutkudur, yaşama hevesidir sevmek Dağlara deryalara haykırmaktır, uğruna vefat karanfilini koklamaktır VE BEN SENİ SEVİYORUM