Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

..Ve Kadın Yaratıldı

..Ve Kadın Yaratıldı
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ve Kadın Yaratıldı ve bayan yaratıldı Eski bir Sanskrit efsanesine kadar Yaradan, erkeği yarattıktan sonradan, ·* ayın yuvarlaklığını, * sarmaşık bitkilerin kıvrımlarını, ·* yaprakların hafifliğini, ·* bulutların ağlayışını, ·* kaplanın zalimliğini, ·* ateşin akışkanlığını, ·* karların soğukluğunu ve ·* kuşların cıvıltısını bir araya getirerek kadını yaratmış ve onu erkeğe sunmuş id Üç gün sonradan erkek,Tanrıya gelip şöyle demiş: Bana verdiğin bu kadın; ·* hiç durmadan konuşuyor, ·* beni hiç rahat bırakmıyor, ·* kesintisiz alaka istiyor, ·* tüm vaktimi alıyor, ·* her şey için ağlıyor, ·* hiçbir meslek yapmıyor Onu geri almanı istiyorum Tanrı, bunun üstüne kadını geri almış, ama fazla geçmeden erkek geri gelmiş ve demiş oysa: ·* O şarkı söyleyip dans ederdi, ·* göz ucuyla beni izlerdi, ·* oyun oynamayı çok severdi, ·* korktuğunda bana sarılırdı, ·* gülüşü müzik gibiydi, ·* onu bakmak çok hoştu Onu bana geri ver Böylece Tanrı kadını geri vermiş, lakin üç gün sonradan erkek tekrar kadını geri getirmiş ve Tanrıdan onu almasını istemiş Olmaz demiş Tanrı, Ne onunla ne de onsuz yaşıyorsun Elinden geldiği dek idare etmeye çalış  

858,496Konular
981,888Mesajlar
29,924Kullanıcılar
biliSon üye
Üst Alt