Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ve o muhteşem küçük kadınlar

ve o muhteşem küçük kadınlar
0
48

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
ve o harikulade küçük kadınlar İşte o ufak kadınlar Sinem VURAL 1549269862 1549269862 veomuhtesemkucukkadinlar5c57fb6a659f7veomuhtesemkucukkadinlar5c57fb6a659f7 http:wwwhurriyetcomtrnp46575754657 Kanal D’de bu akşam saat 2000’de ekrana gelecek Ufak Kadınlardizisi, benzer adlı sinema filminden esinlenilerek yaratılmış, yürekleri ısıtacak bir aile dizisi Beş kız kardeşin anne ve babalarının ölümünün arkasından hayata tutunma çabalarını anlatan dizinin oyuncularından Ekin Türkmen, Hande Soral ve Fulya Zenginer’le konuştuk FULYA ZENGİNER Ayrıca rolüme keza ÖSS’ye çalışıyorum Yeliz nasıl bir kişilik? Birazcık pozitif şımarık Zengin bir ailede doğmalıymış! Biraz çılgın batmış ve heyecanlı Kardeşleri Elif ve Hediye ile fazla zıt bir karaktere sahip Her evde mutlaka yer alan bir kız Yeliz, çünkü ergenlik çağına giren herkesin huylarını barındırıyor Kendini çok önemseyen ve hoş olduğunu düşünen biri Daha önceden birkaç oyunculuk deneyiminiz vardı sanırım Doktorlardizisinde birim oyunculuğu yaptım Sonradan da İki Ailedizisinde rol aldım Oyunculuk eğitiminiz var mıydı? Konservatuvar sınavına hazırlanırken eğitim aldım Liseyi geçen yıl bitirdim bir yıl hazırlık dönemi gibi geçti n Bu tempoda çalışırken ÖSS’ye hazırlanmak kuvvet olmuyor mu? Geçen yıldan alıştığım bir şey bu benim için Dershanede burslu okuyan bir insan olarak derslerde zorlanmam laf konusu yok Bu işi severek yaptığım için dersler bana ağır gelmiyor Diğer bir iş yapsaydım, ikiüç saat uykuyla durup bu tempoya katlanamayabilirdim Yaşadığım her an insanları izliyorum Onların tepkilerini gözlemliyorum Ara Sıra kendimi dinleyip hangi olaylara nasıl tepkiler verdiğimi düşünüyorum EKİN TÜRKMEN Konservatuvarda fazla ağladım Canlandırdığınız Elif nasıl bir karakter? 22 yaşında ve en büyük abla Önceleri prenses gibi Olağan bir abla gibi yok lakin annesiyle babası öldükten daha sonra o görevi almak zorunda kalıyor Üniversite ikinci sınıfa giden bir hukuk öğrencisi Ast köşkte yaşayan okul arkadaşı Ali ona aşık lakin Elif’in haberi yok Ali’yi defalarca arkadaş gibi görüyor Okulda zengin arkadaşları var fakat yoksul bir ailenin kızı Diziye nasıl dahil oldunuz? Çok hoş bir hikáye ve herzamanki bir devamlılık Ufak Kadınlarfilminden ilham alınarak senaryolaştırılmış bir dizi Senaryoyu birincil okuduğumda beni gerçekten heyecanlandırdı Dizi kadrosu da çok güzeldi, teklifi anında kabul ettim Oyuncu olarak beş kardeşin içerisinde en deneyimlisi sizsiniz sanırım Yedi yıldır oyunculuk yapıyorum Armağan karakterini oynayan Hande Soral hariç, ekipteki herkesin oyunculuk deneyimi var Menekşe ile Halildizisinde oynadım en son O dizi bittiği için Minik Kadınları kabul ettim ilk kez Ekmek Teknesidizisinde karşımıza çıkmıştınız O zamandan bu zamana neler değişti? Her işte bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum Oyunculuğumu çok geliştirdim diyemem Bir şeyler gerçekleştirmek istiyorum ama fazla seçenek değil Öğrenirken doğallığımı kaybetmemeye çalışıyorum Savaş Dinçel ile çalışırken bize hoca gibi çoğu şey öğretirdi Ondan daha sonra onun gibi insanlarla fazla çalışamadım Okullu oyunculardansınız Okulun gerekliliğini savunanlardan mısınız? Herkes konservatuvar okumalı mı, okumamalı mı hálá arada kalıyorum Konservatuvar bir takım şeyleri kazandırırken bir takım şeyleri de kaybettiriyor Kendinizi koruyup okuldan çıkmanız fazla baskı İster istemez hocanız gibi oluyorsunuz Haliç Üniversitesi’nden mezunum, Müşfik Kenter’in öğrencisiyim İyi bir öğrenci olduğum söylenemez Müşfik Öğretmen’nın böyle bir müdahalesi yoktur, siz oynarsınız, o açıklama yapar Bu açıdan okulda hiçbir sorunumuz olmadı Ama azıcık duygusalsanız, fazla ağlıyorsunuz Biz de fazla ağladık, çünkü şiddet geçiyor Bir şekilde eğitim elde etmek gerekiyor ama okul zorunlu mi bilmiyorum Dizi oyunculuğu defalarca eleştirilir Siz kendinizi eleştirebiliyor musunuz? Ara Sıra dizi oyuncularını fazla ağır eleştiriyorlar Benim de dizi izlerken eleştirdiğim oluyor ama sonradan kendime ne şartlar aşağı çalıştıklarını bilmiyorsundiyorum Gerçekte set şartları fazla ağır Örneğin ben dizilerde oyunculuğumun yüzde 20’sini bile gösteremiyorum Bu yaza başka projeler de sığdıracak mısınız? Ben bir seneliğine Amerika’da eğitim almaya gidecektim Ama bu iş gelince erteledim Özel hayat kısmında ise benim için her şey oyunculuğa hizmet ediyor Yaşadığım ilişki, yolda yürürken, iyi veya kötü bir haber alırken, güya bir kamera varmış ve kendimi izliyormuşum gibi hissediyorum HANDE SORAL Komedi Dükkanı’nda keşfedildim Armağan nasıl bir kişilik? Armağan ya da dizide çoğu kez duyacağınız lakabıyla Armi, lise son derslik öğrencisi Erkek gibi büyümüş, sokaklarda futbol oynayan, bisiklete binen, kavgacı, tez parlayan ve haksızlığa tahammülü olmayan bir şahsiyet Hiç aşık olmamış bir kız En minik kız kardeşine çok alt başta bir dizide rol alıyorsunuz Nasıl keşfedildiniz? Komedi Dükkanıprogramına seyirci olarak gittim Seyircilerden birini sahneye istediler Ben de hazır gitmiştim, çantam elimde bekliyordum Birini istediklerinde çıktım sahneye İzleyenler ve yönetmen de beğenince normalde beş dakika oynamam gerekirken, 45 dakika sahnede kaldım Dizinin cast’ını yapan ajans şans eseri programı izleyince kendimi bu dizide buldum Bu ilk oyunculuk deneyiminiz yok herhalde Daha önce çocuk oyunlarında yer aldım Tiyatro eğitimim de vardı fakat oyunculuk istememe karşın diğer alana yöneldim Üç aydır Plato Film’den oyunculuk eğitimi alıyorum Boğaziçi Üniversitesi’nde psikoloji okuyorum Okuduğum bölüm de aslında oyunculuğa yabancı yok n Setleri nasıl buldunuz? Daha bir bölümlük bir tecrübem var ama çok yorucu olmasına karşın sevdiğiniz için katlanıyorsunuz Setten çıkıyorum, uyumadan okula gidiyorum kaynak: özgürlük haber  

858,498Konular
982,028Mesajlar
30,008Kullanıcılar
sananeuaSon üye
Üst Alt