Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ve Sen Gidiyorsun,Ve Ben Gidiyorum!

Ve Sen Gidiyorsun,Ve Ben Gidiyorum!
0
67

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
VE SEN GİDİYORSUNVE BEN GİDİYORUM

Ve Sen Gidiyorsun;
Bu koca şehrin suskunluğunu, cırpınışlarını, sessiz ve derinden cığlıklarını, haykırışlarını, kalp sancılarını arkanda oksuzce ve yetim bırakarak

Ve Sen Gidiyorsun;
Ruzgarların saclarını savurmasına aldırmadan, ıslak caddelerinin ayaklarını kaydırmasına bakmadan, cakan şimşeklerin korktucu gurultusunden korkmadan

Ve Sen Gidiyorsun;
Kimselere hesap vermeden ve kimselere hesap sormadan, oylece sessizliği kendine gard alarak

Ve Sen Gidiyorsun;
Cantanı koluna takarak, yureğini kaldırım koşesine atarak ve mevsimleri birbirine katarak

Ve SeN Gidiyorsun;
Yuzume bile bakmadan, bana bir veda bile etmeden, haberler bile salmadan ve kaldırımlara attığın yureğini bile bana bırakmadan

Ve Sen Gidiyorsun;
Ama ben gittiğini bile bilmiyorum, seni bekliyorum ha geldi, ha gelecek diyorum baş ucuma ama sen lanet olasıca tıkanıp kaldığım bu hastenenin kapısına bile uğramıyorsun

Ve sen gidiyorsun;
Kuşlar uğramıyor artık penceremin yanına, ruzgar esmiyor da getirmiyor kokunu dahaAnlıyorum o dakika ters bir şey olduğunu da ben yine de tum sukunetimle seni bekliyorum işte

Ve Sen Gidiyorsun;
Bir postacı geliyor yanıma, başını eğmiş gecmiş olsun, size bir mektup vardiyor, seviniyorum, buruk bir ifadeyle gulumseyip artık ben gideyimdiyor

Ve Sen Gidiyorsun;
Mektubu acıyorum binbir sabırızlıkla, once mektubu alıyorum elime, sonra ise yatağıma duşen yuzuğunu Anlam veremiyorum ve mektubu okuyorum tum şaşkınlığımla

Ve Sen Gidiyorsun;
Giderken de bana hatıra olarak sadece bu sayfada ki kahrolasıca sozleri bırakıyorsun Bitti diyorsun ne kadar da kolay diyorsun, bu gidişinin hastalığımdan kaynaklanmadığını soyluyorsun, ne peki onu bile sormama izin vermiyorsun

Ve Sen Gidiyorsun;
Kuşlar konuyor penceremin yanına nemli gozlerle bana bakıyorlar, pencereye cıkıyorum olumune de olsa bu kalkışım ama ben aldırmıyorumİşte o anda seni goruyorum hastanenin onundeki cadde de

Ve Sen Gidiyorsun;
Onca cırpınışlarıma, SENİ SEVİYORUMdemelerime ve gozyaşlarımı dokmeme rağmen arkana bir an olsun bakmadan gidiyorsun işte

Ve Ben Gidiyorum;
Bu civisi cıkmış dunyayı sana bırakarak, beddularımı uzerinde tutarak ve son nefesimde bile olsa SENİ SEVİYORUMdiyerek gidiyorum işte, gidiyorum

VE Sen Gidiyorsun
Ve Ben Gidiyorum
imagesvesengidiyorsunvebengidiyorum5b05d3b886ff8png

alıntı

858,497Konular
981,928Mesajlar
29,944Kullanıcılar
coldsteez2Son üye
Üst Alt