Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ve Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığından Ayrıldı! İşte Yerine Getirilen İsim

Ve Ziya Selçuk Milli Eğitim Bakanlığından Ayrıldı! İşte Yerine Getirilen İsim
0
44

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
s-c96a2df95a1000283aa5fb4425c0dcc8cfa4120f.jpg

Günlerdir konuşulan istifa nihayet gerçekleşti. Ziya Selçuk, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle Ulusal Eğitim Bakanlığı misyonundan alındı.

Ziya Selçuk'un istifa ettiğine yönelik argümanlar bir müddettir dillendiriliyordu. Hatta Selçuk'un bugün odasını topladığı da basına yansımıştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Resmi Gazete'de yayımlanan kararnamesiyle Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk vazifeden alındı.

Selçuk'un yerine atanan isim ise Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Mahmut Özer oldu.

İşte o karar

Similar threads

Son devirde sık sık tenkitlerin maksadı olan Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile ilgili sav gece yarısı toplumsal medyayı önemli manada karıştırdı. Bakan Selçuk'un istifa ettiği ve bu istifanın da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edilerek kesinleştiğine yönelik sav ses...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Bakanlık kaynakları, Selçuk’un odasını boşalttığını, yangınlar nedeniyle vazifeden alınmanın bir mühlet askıda tutulduğu bilgisini verdi. OdaTV'nin Ankara'dan edindiği kulis bilgisine nazaran başkentte bir müddettir, kabine değişikliği tezleri konuşuluyor.  Hangi bakanlıktan kimin gideceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
27
Türkiye gece saatlerinde, çok önemli bir son dakika gelişmesinin haberini aldı. Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan 387 numaralı karara göre Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk istifa etti. Yerine ise Bakan Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Mahmut Özer getirildi. Selçuk şimdi, konuyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Ulusal Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un, Instagram hesabında biyografi kısmında kimi değişiklikler yapması ve teze nazaran Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile MEB hesaplarını takip etmeyi bırakması istifaya hazırlandığı tarafında tezleri gündeme getirdi. Bakan Selçuk'un istifa edeceği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Türkiye'nin 2018 yılında başkanlık sistemine geçmesinin ardından çok sayıda bakan istifa etti veya görevden alındı. İstifa eden son isim Adalet Bakanı Abdülhamit Gül oldu.  Dün gece yarısı yayınlanan Resmi Gazete ile kabinede bir Bakan değişikliği daha yapıldı. İstifa eden Adalet Bakanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,512Konular
980,935Mesajlar
30,762Kullanıcılar
Üst Alt