Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Veda Acısı...

Veda Acısı...
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Veda Acısı

İnsanların birbirini tanıması icin en iyi zaman, ayrılmalarına en yakın zamandırder Dostoyevski

Veda acısı, kabuğunu soyar insanın; yıldızını kazıyıp cırılcıplak ortaya serer Birlikteliğin orttuğu tum kusurları ayrılık sergiler

Bir ayrılık arifesinde helalleşilir ve o an hakiki tabiatlarıyla yuzleşilir Olene kadardiye soz verilmiştir, ama olum yolundabaşka tercihler belirmiştir Kararsız prensesin vicdanı azap cekerken 7 cucelerin somurtkanı aklını başınaal diye fısıldar kulağına; haytası ise kalbinin sesinidinle diye cekiştirir eteğinden

Hep hayran bakan gozlere, hatalar takılmaya başlar Amayla biter alelade iltifat cumleleri: Sen iyi bir insansın, ama arkadaşların kotu, Seni seviyorum, ama bu ilişkide mutlu değilim, Ben baska turlu bir beraberlik duşlemiştimvsvs

Sonra gelsin uykusuz geceler Bir turlu karar verememeler Ruhen gidip gelmeler Hele biraz daha zaman gecsindiye nikah ertelemeler Birlikteymiş gibi yaparken, sevecek başka yuzler, yuzecek başka denizler kollamalar Aslında butun bunlar bizim iyiliğimiz icine kendini kandırmalar

Sonrası hep aynı: Bekleyenin Hani sonbaharda buluşacaktık Hazan geldi gecti, sen gelmez oldunsızlanmaları Bekleyenin Geliyorum az kaldıoyalamaları Bittiğini bile bile işi uzatmalar; soyleyemedikce hepten batağa saplanmalar Terke makul bir gerekce ararken hepten carşafa dolanmalar Veda konuşmasında suslu iltifat cumlelerinin arasına, o cumleleri hicleştiren mayınlar serpiştirmeler

Uzgun gorunmeler Bağış dilenmelerAma kacınılmazdıdemeler Sozunden caydınyakınmalarını Sen de eski sen değilsin Değişmişsindiye goğuslemeler Asıl kendinin değiştiğini bilmezden gelmeler

Ve son sahne; Terk edenin o mahcup Yapamıyorum, dayanamıyorum Her şeyi denedimitirafına karşılık terk edilenin kırık calımı: uğurlar olsun! Ben yoluma devam ediyorum

İhanetler hep boyledir: ilki, bir yenisine gebedir; ikincisi daha az acı verir Ondan sonra dur durak yoktur: Guvenilmez aşık, sevdikce kıran, gezdikce ardında bir kırık kalpler mezarlığı bırakan bir dervişe doner Artık acılara hapsolmuştur: Buluşmak istedikce ayrılacak, birleşmeye calıştıkca parcalanacak, sonunda terk ettiklerinin ahı tutup, terk edildiğinde, mukadder yalnızlığına kapanacaktır

Can Dundar

858,478Konular
981,296Mesajlar
29,563Kullanıcılar
Malin.Son üye
Üst Alt