Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

veda haccının önemi hakkında bilgi

veda haccının önemi hakkında bilgi
0
81

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
veda haccının önemi hakkında bilgi Bildiğiniz gibi HzMuhammed (SAV) Efendimiz in son yaptığı hacca veda haccı deniyor Sizden ricam veda haccının önemi hakkında detaylı veri vermeniz Şimdiden teşekkürler  

Similar threads

Veda haccı hakkında bilgi verirmisiniz Selamlar Ben Peygamber Efendimizin veda haccıyla ilgili veri alamk istiyorum forumunuzda varsa Teşekkürler şimdidenvedahaccihakkindabilgiverirmisiniz5c59be771a0bdalt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Veda haccı ne zaman yapılmıştı nasıl gerçekleşmişti ? Veda Haccı hakkında araştırma yapmam gerekiyor Elime geçen tüm bilgileri topluyorumSiz de yazarmısınız lütfen veda haccı ne zaman nasıl gerçekleşmiş ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
özet olarak veda haccı hakkında data verirmisiniz Peygamber Efendimizin veda haccı beni fazla duygulandırır ara sıra açar interneti okurumSiz de burdan paylaşın da cümbür cemaat okusun, hepimiz okuyalım, feyz alalım  
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Veda Haccı Kısaca Bilgi Veda haccı hicretin onuncu senesinde Zilkade ayının 25 gunu Peygamber Efendimizin 40 bin kişilik bir kafile ile Mekkeye yaptığı yolculuktur Peygamber efendimiz ve kafilesi 10 gun suren yolculuktan sonra Zilhicce ayının 4 gunu Mekkeye vardılar Yemenden ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Veda Haccı Hakkında Kısaca Veri Veda haccı Peygamber efendimizin en son yaptığı hac HaccetülVeda, Haccetül İslam, HaccetülBelağ, Haccetüt Temam adı da verilir Peygamber efendimiz 632 (H10) yılı Zilkade ayında son haccı için Medine'de hazırlıklarını tamamlayıp 25 günü öğle namazından sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
172
858,497Konular
981,938Mesajlar
29,946Kullanıcılar
semihlerSon üye
Üst Alt