2019 Veda Sözleri elveda mesajları 2019 Veda Sözleri Elveda Mesajları Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda bizden elveda sözleri isteyen misafirlerimiz için ve yan ama sizler için de yılın en güzel veda sözlerini yani elveda mesajlarını paylaşıma açıyoruz Melek'ler 1549103963 1549103963 2019vedasozlerielvedamesajlari5c55f863ab2019vedasozlerielvedamesajlari5c55f863ab 2019vedasozlerielvedamesajlari5c55f863ab Sadece hayatın Acı bir Piyonuyum, Dert Üzüntü Hüzünler Bende Gizli, Seni Bulmuşken Mutluluğu yakalamışken Hemen Ellerimiz Farklı Elveda Zamanı Sana Sözlerim Sana Elveda Deme bana Seni Sevdim Bu Dünyada ne Olur Vazgeçme Elveda Deme Bana uzun ömrümüz varken bu hayatta yaşamayı haram kıldın bana dualarım yinede hep yanında olsun bu son elveda ayrılık şarkıları çalıyor etrafımda benzeri gördüğüm herşey ayrıldığımızın resmi nereye baksam kopmuş bir yaşam nereye baksam üzgün gözler nereye baksam elvedalar yalnızların dünyasında bir yalnızım şu anda gök yuzu karablık güneş yok sanki yüzümde ne bir sıcaklık nede kalbimde bir heycan var, artık günlerim karanlık hayatım kalbim gibi Soğuk Elveda Sözlerini Kulak Vermek istemiyorum Seni Seviyorum Sipariş Aşkların Bir menüsü Olmuşum Bu hayatta Kim istediyse aldı gönlümü sahte gülücüklerle sonra kuru bir elvedayla kaldım hayata ölümLe baş başa Bir Söz Kâğıda Dökmek istiyorum Sana içinde Ayrılıkların ve elvedaların Bol Olduğu Sadece Seni Yazmak istiyorum Sana Sen Elvedaydın benim Hayatımda ayırt edilemez gecelerin farksız bir hayatın farksız duygularını yaşamışım seninle elveda desemde bişi değişmicek hayatımda ozaman sana elveda diyorum ayırt edilemez hayatında oyuncak gibi hayatım benzeri yap boz gibi kaldı bedenim ortada biri gelip kalbimi kırıyor diğeri yapıyor daha sonra yine kırıyor neler çekiyorum bilmiyorum her sonda elvedayla yüzleşiyorum ve ölüme gidiyorum ne dek devam edicek bilmiyorum Seninle gelecek kurdum ben seninle yaşadım hayatı seninle buldum yeni bir dünyayı şimdi her tarafta eski hayatıma gidiyorum her tarafta banel hayatıma dönüdyorum dünyamı değişiyorum elvedalarla gidip öLümle yüzleşiyorum Kalmadı Gücüm Gidiyorum üzülme ne olur seni yine seviyorum fakat ne aşkı kaldırcak kadar kalbim kaldı nede hayata katlanacak kadar sabrım kaldı elveda demekden diğer seçeneğim değil! şunu unutma adın kalbimde gözlerin daima gözümde olcak elveda Sana Bir Şiir Almak isterdim sana bitmiş Açılış Olmak isterdim, ben fiilen sana olan tüm güzellikler olmak isterdim aam bir elveda olmak istemezdim Ay gibi aydınlık bir gecenin öLüme götürcek dek sihirli bir şarkısısın, seni ben dilde yok yürekte sevdim senin için ben öLüme Anekdot bıraktım anla Beni Ne olur Notum Sadece Sana Elveda