Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Vedat Milor sahip çıktı, Kastamonu pastırmasına ilgi arttı!

Vedat Milor sahip çıktı, Kastamonu pastırmasına ilgi arttı!
0
29

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
vedat_milor_pastirma_kayseri_sinirlarinda_mi_daha_iyi_kastamonu_sinirlarinda_mi_daha_iyi_1609579581_2183.jpg

Vedat Milor, sosyal medyadan "Kayseri pastırması mı yoksa Kastamonu pastırması mı daha çok öne çıkıyor" diye sormuştu. Anket sonucunda Kayseri pastırması kazansa da Milor, "Benim için şampiyon Kastamonu pastırması" diyerek sahip çıkmasıyla Kastamonu pastırmasına ilgi arttı.
HABERE AİT VİDEO İÇİN TIKLAYIN
Vedat Milor, sosyal medyadan "Kayseri pastırması mı yoksa Kastamonu pastırması mı daha çok öne çıkıyor" diye sordu. İki pastırmanın tarafları sert bir gastronomik tartışmaya girdi. Anket sonucunda Kayseri pastırması kazansa da Milor, "Benim için şampiyon Kastamonu pastırması" dedi.

Yemek yazarı Vedat Milor, sosyal medyada yine hassas bir konuda anket yaparak Türkiye'yi ikiye böldü. Milor, "Bugün gelinen noktada yaptıkları pastırmaların lezzetiyle sizce hangi ilimiz diğerine kıyasla daha öne çıkıyor? Kastamonu mu yoksa Kayseri mi?" diye sordu. 120 binin üzerinde kişi ankete katılırken Kastamonu pastırmasını savunanlar ve Kayseri pastırmasını savunanlar sert argümanlarla birbirlerine girdi. Büyük bir grup "Pastırmanın anavatanı Kayseri'dir" dese de "Kastamonu'da pastırma yemenizi tavsiye ederim. Ben Kayseri'ninkini de Kastamonu'nunkini de yedim. Objektifim çünkü ikisi de memleketim değil. Kesinlikle Kastamonu diyorum" gibi çok sayıda yorum yapıldı.

1BU2e_1610608952_9051.JPG

Buna rağmen Ünlü gurme Vedat Milor, tekrar bir açıklama yaparak ‘Anketi Kayseri pastırması kazansa da benim için şampiyon Kastamonu pastırması’ diyerek görüşünü belirtmişti. Bunun üzerine Kastamonu pastırmasının lezzetini merak edenlerden pastırma üreticilerine talep arttı. Son günlerde Kastamonu pastırmasına yoğun talebin olduğunu söyleyen üreticiler, gece gündüz çalışarak gelen taleplere cevap vermeye çalıştıklarını söyledi.

wvVsz_1609579849_4869.jpg

Gelen taleplere yönelik kiloluk kutular halinde hazırlanan pastırmalar, paketlenerek içerisinde buzların olduğu köpüklere yerleştiriliyor. Hava almayacak bir şekilde hazırlanan köpüklü kutular, kargoya verilerek müşterilere ulaştırılıyor.

RocNG_1609579868_8738.jpg

858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt