iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar Sonunda İlk Oyunum Olan Kurtarışı Yaptım Yapımında AGS 272'yi Kullandım İlk Oyunum Olduğu İçin Çok Profosyonelce Olmadı Ama Bence Zevkli Ve GüzeL Oldu Bazı Hatalar Olabilir Onları Burdan Söylerseniz Ve Bu Hataları (İlk Oyunum Olduğu İçin) Hoş Görerseniz Sevinirim
OYUNUN KONUSU:
KaaN ( Ben Oluyorum ) Oyunlara Düşkün Bir Çocuktur Ve BirGün Dışarı Çıkmak İster Gidip Arkadaşlarını Çağırır Fakat İsmail Evde Yoktur İşi İyice Araştarır Ve Süpriz Bir Sonla Karşılaşır (Oyun Bu Kadar Değil Gerisini Oyunda Görün İstedim )
ARKADAŞLAR BEĞENİLİRSE OYUNUN DEVAMINI YAPICAM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN İŞTE LİNK
hp:wwuploadgentrdphps3ukp1eu7xKURTARIrarhtml
Anladınız İnş
OYUNUN KONUSU:
KaaN ( Ben Oluyorum ) Oyunlara Düşkün Bir Çocuktur Ve BirGün Dışarı Çıkmak İster Gidip Arkadaşlarını Çağırır Fakat İsmail Evde Yoktur İşi İyice Araştarır Ve Süpriz Bir Sonla Karşılaşır (Oyun Bu Kadar Değil Gerisini Oyunda Görün İstedim )
ARKADAŞLAR BEĞENİLİRSE OYUNUN DEVAMINI YAPICAM İNŞALLAH BEĞENİRSİNİZ YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİN İŞTE LİNK
hp:wwuploadgentrdphps3ukp1eu7xKURTARIrarhtml
Anladınız İnş
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.