Türk futbolunun değerli isimlerinden Erhan Önal, 63 yaşında hayatını kaybetti. Türk futbolunu yasa boğan bu haberin akabinde, merhum Önal hakkında az bilinen bir gerçek ortaya çıktı. Önal'ın, oyuncu Bige Önal'ın babası olduğu öğrenildi.
Şimdilerde Sen Çal Kapımı isimli dizide rol alan 31 yaşındaki oyuncu Bige Önal, babasının vefatıyla sarsıldı. Türk futbolunun efsane isimlerinden Erhan Önal'ın kızı olan Önal, bu tarafıyla pek bilinmiyordu. A Ulusal Futbol Ekibi ve Galatasaray'da forma giyen Erhan Önal 63 yaşında vefat etti. Önal'ın vefatı münasebetiyle Türkiye Futbol Federasyonu'ndan başsağlığı açıklaması da yapıldı.
Annesi de eski modellerden Mine Baysan olan Önal, 1990 yılında dünyaya geldi. Özel St Benoit Lisesi ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden mezun olan Önal, "Elde Var Hayat" isimli diziyle oyunculukta birinci tanınırlığını yaşadı. Birçok projede rol alan Önal, sinema sinemalarında de rol aldı.
Önal; Maral: En Hoş Öyküm, Benim Adım Gültepe, Süper Yüzyıl, Halil İbrahim Sofrası ve Kısmetim Otel dizilerinde de rol almıştır.