Vega Elimde Değil 1549248927 1549248927 vegaelimdedegil5c57a9a42b503vegaelimdedegil5c57a9a42b503 http:wwwgrupveganetgalerialbumsuserpics10001vegay02Bir senin gözler beni anlar; elimde değil görünce deliren ihtiyaçlar; elimde yok Düşerken son bir kere yalana; benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde değil Gitme nolur gitme,itirazlar elimde yok Yalnızım,yalnızız,yalnızlıklar elimde yok Düşerken son bir defa yalana benimsin benim Yalansan;yalanı severim elimde değil Yüzü suyu hürmetine bir gel aşkın Içimde bir rüzgar essin Bu gece doldum,bu gece taştım Adımı yüzüme söylersin Gel kollarına bir gel aşkın Içimde bir rüzgar essin Geceme doldun,geceme taştın Güzelsin ah güzelsin Gözlerinden sızan karanlıklar umrumda yok Ne derhal ne daha sonra ne boşluklar umrumda yok Düşerken son bir kez yalana benimsin benim Yalansan yalanı severim elimde yok Dizime başını düşür uyu Saçlarım yüzünde gezsin Geceler uzun geceler boyu Ben halsiz sen güzelsin Dizime başını düşür uyu Korkular içimden aksın gitsin Geceler uzun geceler boyu Ben yorgun sen güzelsin