Vega Serzenişte 1549248957 1549248957 vegaserzeniste5c57a9c39e9a2vegaserzeniste5c57a9c39e9a2 http:wwwradyo1fmimagesaktivitevega1co%5B1%5DMasumsun sen, masumsun sen bana kadar Benimse kırk tilkiyle şu beynimde Ne işim var savaşlarda boyalarla gözlerimde Ola Ki de gecmisimde biryerlerim yara aldi Değil belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Şayet hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Yok inanma bir şey yoktu söyleyeceklerim yalandı Zaten Yalandı aaaaaaama ben ben fiilen ben her neysem işte agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Azıcık sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte serzenişte Masumsun sen, masumsun sen bana göre Sarılmak istiyorken yorgun argın bedeninle Ben meşgulüm savaşlarda boyalarla gözlerimleOlur Ya de geçmişimde bir yerlerim yara aldı Değil belki ben öldürmüştüm yaralanmam palavraydı Ola Ki hiç anlatmadım diyeceklerim yarım kaldı Değil inanma bir sey yoktu söyleyeceklerim yalandı zaten yalandı aaaaaaaaaaama ben ben fiilen ben her neysem işte Agladım boyam aktı her gün sana yenilişte Biraz sev sakinleştir sevdiğinim ben işte Boşver sev sakinleşir sevgilim serzenişte, serzenişte