Veli Toplantısı Piyesi,
veli toplantısı ile ilgili skec,
veli toplantısı skeci
Veli Toplantısı Piyes
VELİ TOPLANTISI
OĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Şimdi sırayla gelip cocuklarınızın durumunu benden oğrenebilirsiniz Evet siz buyrun once
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
OĞRETMEN : Aa,demek siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini gorseniz, evlendiğim gunden beri daha hic susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
OĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi cocuğunuz hep kopya cekiyor
VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Belki arkadaşı bizimkinden kopya cekiyordur
OĞRETMEN : Mumkun değil Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gulsum nasıl?
OĞRETMEN : Kızınız cok yalan soyluyor
AHMET BEY : Ama benim kızım yalan soylemez
OĞRETMEN : Bakm beyefendi, gecen gun bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gulsum cok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin ama siz kimsiniz ?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz! Şey, ben babam oğretmenim!
AHMET BEY : Hocam cocuklara cok odev veriyorsunuz
OĞRETMEN : Bunu da nerden cıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum odev yapmak icin bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
OĞRETMEN : Ooo, Emine cok zeki bir oğrenci
AYŞE HANIM : Oyle mi ,bey goruyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hic şuphem yok! Cunku benim zekam yerinde duruyor
ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl?
OĞRETMEN : Odevlerini surekli yanlış yapıyor
ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da soyluyorum babasına, Bırak da cocuk odevlerini kendisi yapsındiye Ama dinlemiyor ki
CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin cok tutarsız bir oğretmen olduğunuzu soyluyor
OĞRETMEN : Ne demek bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gun, beş ile beşi toplarsak on eder, başka bir gun de, altı ile dordu toplarsak 10 eder, diyormuşsunuz Dun de uc ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Cocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
OĞRETMEN : Cok kotu, siz bunu okutmayın boş yere
METİN BEY : Niye ?
OĞRETMEN : Niye olacak ,gecen gun Turkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Turkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek herif vay Valla hocam, inanın o kadar da anlattım Turkiye'nin başkenti Dortyol'durdiye
alıntı
veli toplantısı ile ilgili skec,
veli toplantısı skeci
Veli Toplantısı Piyes
VELİ TOPLANTISI
OĞRETMEN : Sayın veliler okulumuzun 5A sınıfı veli toplantısına hoş geldiniz Şimdi sırayla gelip cocuklarınızın durumunu benden oğrenebilirsiniz Evet siz buyrun once
ALİ BEY : Hocam ben Hatice'nin babasıyım
OĞRETMEN : Aa,demek siz Hatice'nin babasısınız ha ? Kızınız derslerde hep konuşuyor efenim
ALİ BEY : Ah, ah hocam, siz bir de annesini gorseniz, evlendiğim gunden beri daha hic susmadı
VELİ BEY : Hocam ben Ziya'nın babasıyım
OĞRETMEN : Ha şu kopyacı Ziya Beyefendi cocuğunuz hep kopya cekiyor
VELİ BEY : Ama hocam nerden biliyorsunuz? Belki arkadaşı bizimkinden kopya cekiyordur
OĞRETMEN : Mumkun değil Arkadaşı sorduğum bir sorunun cevap kısmına Bilmiyorumdiye yazmış, ziya Ben de bilmiyorumdiye yazmış
VELİ BEY : Haaaaaaa!
AHMET BEY : Hocam bizim Gulsum nasıl?
OĞRETMEN : Kızınız cok yalan soyluyor
AHMET BEY : Ama benim kızım yalan soylemez
OĞRETMEN : Bakm beyefendi, gecen gun bana telofon geldi Telofondaki ses Hocam Gulsum cok hasta, yarın okula gelmiyecekdedi Ben Peki gelmesin ama siz kimsiniz ?diye sorunca, telefondaki ses ne dese beğenirsiniz! Şey, ben babam oğretmenim!
AHMET BEY : Hocam cocuklara cok odev veriyorsunuz
OĞRETMEN : Bunu da nerden cıkarttınız?
AYDIN BEY : Nereden olacak, oğlum odev yapmak icin bir sekreter tuttu
AYŞE HANIM : Hocam biz Emine'nin anne ve babasıyız
OĞRETMEN : Ooo, Emine cok zeki bir oğrenci
AYŞE HANIM : Oyle mi ,bey goruyor musun, kızımız zekasını benden almış
TAHİR BEY : Ondan hic şuphem yok! Cunku benim zekam yerinde duruyor
ZEHRA HANIM: Hocam Kemal nasıl?
OĞRETMEN : Odevlerini surekli yanlış yapıyor
ZEHRA HANIM: Ah hocam, o kadar da soyluyorum babasına, Bırak da cocuk odevlerini kendisi yapsındiye Ama dinlemiyor ki
CEMİL BEY : Hocam bizim oğlan sizin cok tutarsız bir oğretmen olduğunuzu soyluyor
OĞRETMEN : Ne demek bu?
CEMİL BEY : Bir dediğininiz bir dediğinizi tutmuyormuş Bir gun, beş ile beşi toplarsak on eder, başka bir gun de, altı ile dordu toplarsak 10 eder, diyormuşsunuz Dun de uc ile yediyi toplarsak 10 eder demişsiniz Cocuk bunun hangisine inanacak Allaşkına
METİN BEY : Hocam Kerim'in durumu nasıl?
OĞRETMEN : Cok kotu, siz bunu okutmayın boş yere
METİN BEY : Niye ?
OĞRETMEN : Niye olacak ,gecen gun Turkiye'nin başkenti nere, diye sordum, Turkiyenin başkenti Payas'tır dedi
METİN BEY : Vay eşek herif vay Valla hocam, inanın o kadar da anlattım Turkiye'nin başkenti Dortyol'durdiye
alıntı