iltasyazilim
FD Üye
Bu oyun ile tarihin derinliklerine gidip İtalya'nın Venedik şehrinde farklı bir hikayenin içine girmeye hazır mısınız? Oyunumuz hem fantastik, hem bilim kurgu hem de korku ögelerini içinde barındırıyor Venetica'da Ölüm'ün kızı Scarlett'i yönlendireceksiniz Bu kızımız senaryo gereği birçok kültürü ve hikayeyi içinde barındıran Venedik'te yaşıyor
Scarlett isimli kahramanımız normal bir yaşam sürerken Ölüm'ün kızı olduğunu öğrenir ve bunun sonrasında ilginç olaylarla karşılaşmaya başlayacaaktır Kahramanımız istediği gibi ölülerin dünyasına girebilecek ve onlarla konuşabilecektir Ayrıca Venedik'in sokaklarında dolaşırken rastladığı sihirbazlardan oldukça farklı ve ilginç numaralar, kombolar ve sihirler öğrenecek
Eğer kendinizi iyi eğitir ve oyunda hızlıca ilerlerseniz Ölüm'ün kızının temel gücü olan Ölüm yeteneğini kazanacaksınız ver bütün macera başlayacak
Venetica Minimum Sistem Gereksinimleri
• İşletim sistemi: Windows XP SP2 veya Vista
• İşlemci: Pentium 4 24 GHz veya karşılaştırılabilir işlemci
• GPU: Geforce 6600 GT veya benzer grafik kartı (min 256 MB)
• RAM: 1 GB (XP) 15 GiByte (Vista x86) 2 GiByte (Vista x64) 7
• HDD: 10 GB
Venetica Önerilen Sistem Gereksinimleri
• İşlemci: Core 2 Duo E8200 (267 GHz) veya karşılaştırılabilir işlemci
• GPU: Geforce 8800 GT veya karşılaştırılabilir grafik kartı (min 512 MiByte)
• RAM: 2 GiByte (XP) 3 GiByte (Vista) 7
İndirme Linki: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Oyunları yasal şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz
Rep verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Scarlett isimli kahramanımız normal bir yaşam sürerken Ölüm'ün kızı olduğunu öğrenir ve bunun sonrasında ilginç olaylarla karşılaşmaya başlayacaaktır Kahramanımız istediği gibi ölülerin dünyasına girebilecek ve onlarla konuşabilecektir Ayrıca Venedik'in sokaklarında dolaşırken rastladığı sihirbazlardan oldukça farklı ve ilginç numaralar, kombolar ve sihirler öğrenecek
Eğer kendinizi iyi eğitir ve oyunda hızlıca ilerlerseniz Ölüm'ün kızının temel gücü olan Ölüm yeteneğini kazanacaksınız ver bütün macera başlayacak
Venetica Minimum Sistem Gereksinimleri
• İşlemci: Pentium 4 24 GHz veya karşılaştırılabilir işlemci
• GPU: Geforce 6600 GT veya benzer grafik kartı (min 256 MB)
• RAM: 1 GB (XP) 15 GiByte (Vista x86) 2 GiByte (Vista x64) 7
Venetica Önerilen Sistem Gereksinimleri
• İşlemci: Core 2 Duo E8200 (267 GHz) veya karşılaştırılabilir işlemci
• GPU: Geforce 8800 GT veya karşılaştırılabilir grafik kartı (min 512 MiByte)
• RAM: 2 GiByte (XP) 3 GiByte (Vista) 7
İndirme Linki: Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Oyunları yasal şekilde kullanmanızı tavsiye ederiz
Rep verecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler